Cookie- og Privatlivspolitik

Surrogates

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.10.2009
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Surrogates
|
'Surrogates' foregår i en ikke så fjern fremtid, hvor mennesker kun sjældent forlader sikkerheden i deres eget hjem. 

I stedet sender man robotiserede kloner - sexede, fysisk justerbare, mekaniske gengivelser af sig selv - ud i en perfekt verden, hvor kriminalitet, smerte, frygt og konsekvenser ikke længere eksisterer. Indtil det første mord i årevis ryster det utopiske samfund.

FBI agent Greer (Bruce Willis) opdager en omfattende sammensværgelse bag hele surrogat-systemet, og han må se stort på sin egen sikkerhed, afbryde kontakten til sin egen surrogat og sætte livet på spil for at opklare mysteriet, inden han selv bliver det næste offer.

'Surrogates' er en hæsblæsende action-thriller, instrueret af Jonathan Mostow ('Breakdown', 'Terminator 3: Rise of the Machines').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1449 votes)
3.7
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... vinder på at have en grundlæggende god og tankevækkende idé. Og der er flotte visuelle scener i den, men selve plottet farer vild og filmen kan heller ikke dy sig for at have en søvndyssende morale om, at maskiner gør os mindre menneskelige..." ()

 • BT

  "Med en anstændig handling, et rimeligt overraskende plot og en stribe fabelagtige specialeffekter sørger 'Surrogates' for små to timers anstændig underholdning - men så heller ikke mere." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Lidt for megen rutinepræget action, for mange løse ender og en lidt for net sløjfe til sidst forhindrer 'The Surrogates' i helt at udfolde sit potentiale." (Henrik Quietsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der rumler nogle skarpe ideer om det virkelige liv versus den virtuelle verden, som i disse Wii- og internet-tider bestemt ikke er irrelevante. Men de bliver ikke foldet ud til noget af betydning i denne selvhøjtideligt larmende bagatel." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Ideen bag ’The Surrogates’ er god og løfterig. ... Desværre farer både robotter og mennesker vild i krimi-handlingen. ’Surrogates’ mister mere og mere retning for til sidst tilsyneladende ikke at ane, hvad den egentlig vil med sig selv. Synd for den gode ide og Bruce Willis, der sympatisk forsøger at rydde op..." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "... der [er] tænkt over tingene, og præmissen er for så vidt både sober og seriøs. Desværre bliver 'Surrogates' en af de dystopiske fremtidsfilm, som lyder lovende i referat, men er realiseret så primitivt og utroværdigt, at man som tilskuer aldrig har en ærlig chance for at leve sig ind i dens hvad-nu-hvis og verden-som-om. Eneste formildende faktor er Willis..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

As much as I like Bruce Willis, he can really make some stinkers sometimes.

Wayne

Jeg følte mig godt underholdt.

Tribute

Den havde nogle fede effekter og action scener men...
den var altså også lidt uhyggelig, kedelig og rigtig dårlig opdigtet. Jeg kunne sagtens have set Die Hard hvor Bruce Willis i det mindste spiller sin rolle lidt bedre end han gør i denne her ligegyldige Science Fiction film.

Det er rigtig nok, den film er rimlig langtrykkende og selvom at der kun er gået 1time af filmen havde jeg det som at der var gået Ca.2 timer.
Jeg er enormt glad for at jeg ikke har spildt 60-80kr. på at se den i biografen.
Den var god nok, men historien var kedelig og filmen var rimlig mærkelig.

kasper

filmen er knap nok billetprisen værd.

S. Rico

Havde set meget frem til denne film, som bygger på en meget fascinerende idé. Men historien kan ikke bære filmen ret langt. Måske forventningerne blev skruet lidt for højt op på grund af de associationer man uvilkårligt får til The Matrix universet.

Anja

Bruce er jo altid go....

Frk. Zamora

Ganske fin - se den :)

Johnnyuser/393364

Stadig en rigtig fed film, Bruce Willis kan sq godt lidt endnu :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.