Cookie- og Privatlivspolitik

Surfs Up

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
23.11.2007
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Surf's Up
|

Kan man forstille sig et bedre sted at starte en dokumentarfilm om surfing end Antarktis? Ikke hvis vi taler om surfende pingviner (og en enkelt kylling).

Her møder vi i hvert fald Cody Maverick, der er træt af sit job som fiskesorterer, træt af at blive mobbet af sin storebror, træt af ikke at blive respekteret som det, han er: Verdens bedste surfer.

Nu viser chancen sig endelig for at efterligne hans store idol Big Z og tage til surf-mesterskabet på Hawaii. Her møder han andre håbefulde unge surf-pingviner (og en enkelt kylling), der vil tage kampen op mod den regerende og temmelig usympatiske mester, Tank.

Men Cody har meget at lære endnu. Om livet, om pigerne – især livredderen Lani – og om surfing. Tilfældet vil, at han støder ind i den udkoksede ekssurfer Geek, som måske kan vise ham vejen. Så er spørgsmålet bare, om han når det, inden det skal afgøres på bølgetoppen, hvem der er den bedste pingvin.

'Surf's Up' er den ultimative surfer-film og måske årets flotteste animationsfilm for hele familien!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Ikke speciel original i forhold til det høje niveau man ellers ser i andre gode animationsfilm. Men bedre end Happy Feet (også pingviner) og fin underholdning for hele familien.

Dude

Det er en god animation film.

Tribute

Den var lidt plat og sjov men for det meste underlig.
Man kan godt kalde det en Drama fordi dens historie er sådan.
Den er da sjov nok hvis man er glad, men den kan også være lidt kedelig.

Jeg har den på Blu-ray og DVD men ser den aldrig.
Jeg har været vild med pingviner men nogle gange går de over stregen.
Det var en sjov film men det er også en dokumentar film på en måde.D

en kunne passe godt vis det var en RealD film som gik i biografen fordi så ville den nok sælge lidt flere billeter og blive bedre.
Som om man selv er der og er med nå det kan være lige mardet den er stadig rimlig ok og sjov.
Jeg er også en rigtig stor fan af Shia LaBeouf så jeg vil ikke give den 3 stjerner.

Muggauser/8186

Den er bare genial! Super nizzle lavet, angående med, at de interviewer hinanden for at skabe stemning og se diverse synspunkter. Morsom, sød og anderledes. Rigtig underholdende film. Godt animeret. Er rigtig overrasket! Se den!

Daniel

Det er bare den bedste animation film. Den er helt igennem fed. Den er vildt mega sjov, og jeg har set den mange gange. Det er en fed historie, og nogle flotte billeder der er i filmen. Den er mega sjov, og det er nedern jeg ikke fik set den i biograferne. Det kan godt være nogle mener man kan blive for gammel til animations film, men ikke surf's up. Chicken joe er bare mega sej, han er nok den sjoveste i filmen. Se den, du vil kunne lide den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.