Cookie- og Privatlivspolitik

Superman Returns

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.08.2006
| |
2 timer 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Superman Returns
|

Efter adskillige års mystisk forsvinden vender Manden af Stål tilbage til Jorden i action-eventyret 'Superman Returns', et bragende nyt kapitel i historien om én af verdens mest elskede superhelte…

Samtidig med at en gammel fjende lægger skumle planer om at fratage Superman hans superkræfter, står han også overfor den hjerteskærende erkendelse, at kvinden han elsker, Lois Lane, er gået videre med sit eget liv. Eller er hun? Og har verden egentlig længere behov for en superhelt?

Superman Returns bliver instrueret af Bryan Singer (The Usual Suspects, X-Men, X2), og i hovedrollen ses debutanten Brandon Routh. Andre roller bliver bla. besat af Kate Bosworth og ikke mindst Kevin Spacey i rollen som Supermans ærkefjende nr. 1, Lex Luthor!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
3.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tobias

Filmen er flot lavet, med flotte effekter og synes da også skuespillet bliver præsteret ok, Brandon Routh skal dog lige stramme op nogen steder.

Men jeg mangler action! 154 minutter og Superman slår ikke en næve fra sig på noget som helst tidspunkt. Action højdepunktet var da han blev skudt i øjet af en bad guy, og selv der valgte de at klippe væk... Det er altså ikke godt nok for en superhelte film. Vi skal se nogen blå mærker!

Jeff

It doesn’t seem like anyone could have saved this movie. The script was all wrong.

mikkel knudsen

superman returns er en god film og den
er lige som alle de andre super helte film
som spiderman og batman og ironman...

S. Rico

...efter 20 minutter. Den er bare så kedelig og uinteressant. Tænk at man som super helt fan bliver nød til at forlade biffen til Superman. Men den er altså ikke værd at spilde tid på. Og ja, jeg kan selvfølgelig kun bedømme filmen ud fra de første 20 minutter, men hvis en actionfilm ikke har fanget dig på det tidspunkt, så er der bare ikke noget at komme efter.

Wayne

Superman bliver aldrig helt min kop the, indrømmet. Der er sgu ikke meget spænding over en mand som er totalt usårlig - og som kun kan rammes af noget grøn kryptonit. I denne udgave mangler der simpelthen nerve. Flot lavet, bevares.

Send ham på en velfortjent pension - jeg vil have en anelse mere realisme, så giv mig mere Spiderman, Iron man og især Batman.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.