Cookie- og Privatlivspolitik

Superhero Movie

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.04.2008
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Superhero Movie
|

'Superhero Movie' er en spoof-film over bl.a. 'Spider-Man'.

Da den kiksede Rick Riker bliver bidt af en genetisk modificeret guldsmed, udvikler han superkræfter, som giver ham utrolig styrke og skudsikker hud.

Han beslutter sig for at bruge sine nyvundne kræfter i den gode sags tjeneste og ifører sig derfor en tætsiddende, grøn sag og kalder sig selv for Guldsmeden.

Men onde kræfter, i skikkelse af den skurkagtige Lou Landes, stiller sig i vejen for vor unge helt. Et mislykket eksperiment har nemlig givet Landes evnen til at stjæle andres livskraft, og som superskurken Timeglasset forsøger han nu på særdeles uærlig vis at opnå udødelighed.

Kan vor helt på trods et meget ubehageligt trikot få tiden til at rinde ud for Timeglasset, og redde verden inden det er for sent? Og endnu vigtigere, kan du holde op med at grine længe nok til at følge med?

Se 'Superhero Movie' og få svaret.


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johan Pedersen

Den er alt for fjollet og klodset. Ingen handling og platte skuespillere. Ikke værd at bruge tiden på!

S. Rico

Som spoof film er det er ret "mild" en af slagsen, idet den lægger sig meget op af Spiderman (den første med Tobey Maguire) uden de store overraskelser eller afvigelser.
Det gør den en anelse forudsigelig, da det nærmest bare er en goofy remake af Spiderman tilsat lidt Batman, X-Men og Fantastic 4.

Der er dog et par vældig sjove afstikkere som eksempelvis, da verdens åndelige ledere som paven og Dalai Lama er samlet til en fest. Her er der et par herlige politisk ukorrekte optrin. Mere af den slags kunne jeg godt have ønsket.

Wayne

Og noget af det sidste Leslie Nielsen medvirkede i.

Ikke episk - men jeg smilede flere gange. Vægten er lagt på Spiderman historien, tilsat lidt Batman og X-Men.

Big Boy

ikke bedre en Scary Movie 1 og 4 men ellers stadig rimlig funny :)

Anne Marieuser/54538

elsker disse spoof - film. Superhero Movie skal nok få dig til at falde ned på gulvet af grin. Skal ses af spoof elskere.

Wolfmanjack

lidt til grim :P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.