Cookie- og Privatlivspolitik

SuperClásico

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.03.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
SuperClásico
|

I 'SuperClásico' er 40-årige Christian ved at gå på røven med sin vinforretning.

Christian har i det hele taget ikke styr på særlig meget.

Hans kone Anna er skredet efter at have mødt stjernespilleren Juan Diaz og arbejder nu som succesrig fodbold agent og lever i sus og dus i Buenos Aires.

Ægteskabet er altså slut, men Christian kan ikke engang finde ud af at få skrevet under på skilsmissepapirerne, som nu har ligget og ventet i 11 måneder.

Impulsivt hopper Christian på en flyver til Buenos Aires med parrets 16-årige søn.

Påskuddet er, at de skal skrive papirerne under sammen, men sandheden er, at han vil forsøge at vinde Anna tilbage.

'SuperClásico' er en humoristisk feel-good film af Ole Christian Madsen (Flammen og Citronen).

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (272 votes)
4.2
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anders W. Berthelsen som Christian og Paprika Steen som Anna spiller naturligvis glimrende med virkemidler, som de har brugt mange gange før... [filmen] farer vild i sin egen handling og helt tydeligt ikke aner, hvor den er på vej hen." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... temmelig tam som fortælling... til gengæld rig på fantastiske billeder. ... kan ses som en stribe pudsige og fornøjelige episoder, men Ole Christian Madsen kan og bør fortælle en bedre historie." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... en sympatisk film - varm og velspillet. Der er intenst nærvær i de alvorlige scener og fint samspil mellem Steen og Berthelsen." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... den ellers lune komedie [bliver] desværre aldrig rigtig nærværende eller hjertevindende." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... nærmest provokerende uambitiøs. ... selvom man til tider nyder Paprika Steens sprudlende spil og Bertelsens humoristiske talent og morer sig over få af de absurde optrin, må man først og fremmest ærgre sig over, at Ole Christian Madsen har forvaltet sine fortællegaver så middelmådigt denne gang." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Ole Christian Madsens stadig mere veloplagte skilsmissekomedie er et bravt forsøg på at finde ind til den latinske kerne i den danske træmand." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Den taler let om svære emner og rammer sin tilskuer lige i hjertet." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Faktisk en rigtig ligegyldig fortælling, som gammel vin på nye flasker. Sure druer og ingen turtelduer. Ole Christian Madsen beviser endnu engang hvor uvedkommende og uengageret en film kan laves, selv i den mere letbenede genre. Stakkels Søren, at han skal bringes ind i denne super dårlige maveplasker.

”Lykkens dør den går ikke indad, så at man ved at storme løs på den kan trykke den op; men den går ud efter, og man har derfor intet at gøre.” (Kierkegaard)

Lars Michael

Nok en af Anders W. Berthelsen bedste rolle , her viser han sit talent som en skør sjov og glad mand,der vil gøre alt for at få det han holder af tilbage og det er sjovt

Wayne

Den bliver hængende på en 3'er - den har sine momenter, men den bliver aldrig rigtig sjov.

Martin

det er en film jeg ikke kan anbefale da den er lang trukken og der er en fortæller der bryder ind hele tiden. Der er også under tekster på da filmen fåregår i Buenos Aires i Argentina hove sproget er spansk. jeg havde glædet mig til af se en dansk film men det er den langt fra det eneste danske den film er de skuespillere der spiller den splittede familie. men det er jo kun min mening så har du mod på af se den så gør det og døm selv god fornøjelse. hilsen Martin.

Widower

Jeg synes at det er en god film, god historie og ikke mindst en god pointe, og Ja, jeg vil gerne se den igen når den kommer på dvd..
Ole Christian Madsen har haft sine kunstneriske fingre i rigtig mange projekter.. SuperClásico kan nok ikke måle sig med mesterværket Flammen & Citronen fra 2008, men kan snildt hamle op med Pizza King og Nordkraft.. Det er bare min mening - Jeg glæder mig til Oles fremtidige tryllerier...

Peruser/692534

Dejlig optimistisk film, meget velspillet - en varm "nede-på-jorden" film. Meget realistiske karakterer. God humor gennemsyrer filmen.

amandauser/672879

Skuespillerne spillede godt.

Men jeg ville ikke anbefale filmen, den er kedelig.
Jeg synes at fortælleren er mega irriterende under filmen.

Kate

Jeg syntes absolut det er en anbefalelsesværdig film. En god blanding af både humor og drama, som udspiller sig i Argentinas solrige gader. Dejligt at se en film som lige kan minde en om at passe på de vigtige ting i livet, se mere lyst på tingene og huske en på at græsset ikke er grønnere på den anden side.

Ville faktisk gerne se den igen :-)

Barbarauser/78998

Øv, havde ellers glædet mig- og forventet mig en hel masse,
syns den var tynd, triviel og mystisk. Jeg var ihverttilfælde møg-
skuffet.

Cecilie

Forventningerne var da skruet en lille smule op med skuespillerne Anders W. Bertelsen og Paprika Steen i hovedrollerne. Og da Ole Christian Madsen tidligere har instrueret den ellers fremragende nordkraft, kunne denne film da ikke gå hen og blive helt dårlig. Troede jeg... Allerede 5 min inde i filmen var jeg skuffet over skuespillernes præstation, og denne skuffelse fortsatte filmen igennem... Filmen forholder sig utroligt overfladisk, til ellers interessante emner, og det hele falder til jorden med dårlige sit-com agtige replikker. Det sjoveste fra filmen kan ses i traileren. Filmen fremstiller dog Argentina og Buenos Aires som et utroligt smukt og indbydende sted, og når den spanske musik spiller, kan man lukke øjnene og kort glemme hvor dårlig resten af filmen er. Denne afbildning løfter filmen til hele to stjerner, resten af filmen er plat falden-på-røven humor, som kun stimulerer ens uintelligens.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.