Cookie- og Privatlivspolitik

SuperClásico

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.03.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
SuperClásico
|

I 'SuperClásico' er 40-årige Christian ved at gå på røven med sin vinforretning.

Christian har i det hele taget ikke styr på særlig meget.

Hans kone Anna er skredet efter at have mødt stjernespilleren Juan Diaz og arbejder nu som succesrig fodbold agent og lever i sus og dus i Buenos Aires.

Ægteskabet er altså slut, men Christian kan ikke engang finde ud af at få skrevet under på skilsmissepapirerne, som nu har ligget og ventet i 11 måneder.

Impulsivt hopper Christian på en flyver til Buenos Aires med parrets 16-årige søn.

Påskuddet er, at de skal skrive papirerne under sammen, men sandheden er, at han vil forsøge at vinde Anna tilbage.

'SuperClásico' er en humoristisk feel-good film af Ole Christian Madsen (Flammen og Citronen).

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (272 votes)
4.2
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anders W. Berthelsen som Christian og Paprika Steen som Anna spiller naturligvis glimrende med virkemidler, som de har brugt mange gange før... [filmen] farer vild i sin egen handling og helt tydeligt ikke aner, hvor den er på vej hen." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... temmelig tam som fortælling... til gengæld rig på fantastiske billeder. ... kan ses som en stribe pudsige og fornøjelige episoder, men Ole Christian Madsen kan og bør fortælle en bedre historie." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... en sympatisk film - varm og velspillet. Der er intenst nærvær i de alvorlige scener og fint samspil mellem Steen og Berthelsen." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... den ellers lune komedie [bliver] desværre aldrig rigtig nærværende eller hjertevindende." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... nærmest provokerende uambitiøs. ... selvom man til tider nyder Paprika Steens sprudlende spil og Bertelsens humoristiske talent og morer sig over få af de absurde optrin, må man først og fremmest ærgre sig over, at Ole Christian Madsen har forvaltet sine fortællegaver så middelmådigt denne gang." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Ole Christian Madsens stadig mere veloplagte skilsmissekomedie er et bravt forsøg på at finde ind til den latinske kerne i den danske træmand." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Den taler let om svære emner og rammer sin tilskuer lige i hjertet." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Berthelsen og Steen er gode, ellers er filmen ret latterlig. Fangede mig da jeg er vild med fodbold, og så er den lidt underholdende. Men igen, den er mega latterlig.

Jakobuser/341641

Fantastisk sjov. Blandt en af de bedste.

Emil Dencher

Solide skuespilspræstationer som altid fra Paprika og Anders W.
Fyldt med fantastiske billeder og musik fra det Argentinske, dækker lidt over den lidt haltende historie.

Paulita

Hi all! I´m from Buenos Aires, and many of these scenarios are quite close to my office, I´ve enjoyed the movie as it shows how non-latinamerican people might see us when comming town. Found it hilarious and lovely, but please, it has the wrong music! I mean, It´s has a lovely selection of Gardel´s tangos, but the rest if the music... It´s not ours and have NOTHING to do with us. Sounds like Cuba or Caribean while we are from south america, It´s REALLY different. Want to listen to our music? You should google it... Or maybe better, come to visit us and enjoy our city in 1st person ;)

Greetings from Argentina!
Pau

AufVideoSehen

Faktisk en rigtig ligegyldig fortælling, som gammel vin på nye flasker. Sure druer og ingen turtelduer. Ole Christian Madsen beviser endnu engang hvor uvedkommende og uengageret en film kan laves, selv i den mere letbenede genre. Stakkels Søren, at han skal bringes ind i denne super dårlige maveplasker.

”Lykkens dør den går ikke indad, så at man ved at storme løs på den kan trykke den op; men den går ud efter, og man har derfor intet at gøre.” (Kierkegaard)

Lars Michael

Nok en af Anders W. Berthelsen bedste rolle , her viser han sit talent som en skør sjov og glad mand,der vil gøre alt for at få det han holder af tilbage og det er sjovt

Wayne

Den bliver hængende på en 3'er - den har sine momenter, men den bliver aldrig rigtig sjov.

Mads Frederik

Det er den største joke jeg nogensinde har oplevet. Denne film her er da under ingen omstændigheder Oscar-materiale.

Mortenuser/926743

Ikke så god en film... Billeder og natur er fremragene.. og AWB er jo en dygtig skuespiller :)

Martin

det er en film jeg ikke kan anbefale da den er lang trukken og der er en fortæller der bryder ind hele tiden. Der er også under tekster på da filmen fåregår i Buenos Aires i Argentina hove sproget er spansk. jeg havde glædet mig til af se en dansk film men det er den langt fra det eneste danske den film er de skuespillere der spiller den splittede familie. men det er jo kun min mening så har du mod på af se den så gør det og døm selv god fornøjelse. hilsen Martin.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.