Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Sunshine Cleaning

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.07.2009
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sunshine Cleaning
|
I 'Sunshine Cleaning' spiller Amy Adams og Emily Blunt to søstre, der tjener penge på at gøre rent på gerningssteder.

Rose Lorkowski (Amy Adams) var engang skolens hotte cheerleader, men nu er hun i trediverne, arbejder som rengøringskone. og prøver at skabe et bedre liv for sig selv og sin excentriske søn Oscar.

Søsteren Norah (Emily Blunt) er også gået i stå i sit liv. Hun bor stadig hjemme hos faren, som hele tiden har gang i et nyt, håbløst projekt, som skal gøre ham rig.

Rose finder ud af, at der er penge i at rengøre gerningssteder for politiet, og sammen laver de firmaet Sunshine Cleaning, der rykker ud til alle former for bizarre situationer, hvor der virkelig skal gøres rent og ryddes op. Det bliver samtidig vejen til at få ryddet op i søstrenes egne liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (134 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... en rar og munter film, der fortjener varemærket 'feel good'." (Iben Albinus Sabroe) ()

  • Ekstra Bladet

    "Filmens styrke er helt klart de to hovedpersoner; Amy Adams og Emily Blunt, der har en kemi, som kan gøre selv klorin bleg af misundelse. Hvis det ikke var for dem, kunne filmen nemt være endt som et grumset miskmask af klicheer om kærlighed og livets besværlighed." (Kirstine Krefeld) ()

  • Politiken

    "Adams er uimodståelig med sit tindrende lyse blik, og Blunt er perfekt i rollen som den flagrende søster i frit fald. Man har simpelthen lyst til at holde af de to strålende og knuselskelige kvinder og deres mandsmod, og derfor tilgiver man den noget skematiske fortælling, de er fanget i." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

An interesting take on a story we’ve seen before.

Wayne

rydde op efter de døde. Rengøring der giver gode penge. Mange absurde, og komiske scener.

Julie09

En film der kan inspirere mange til at tage deres liv op til overvejelse. Rammer rigtig mange livsvigtige dilemmaer. En rigtig god film - og rigtig rigtig sjov

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.