Cookie- og Privatlivspolitik

Suburra

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
22.09.2016
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Suburra
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler
|

Thrilleren ’Suburra’ giver et dystert og voldeligt indblik i Italiens underverden.

Fillippo Malgradi, et medlem af parlamentet, forsøger at få gennemført en lov, der kan omdanne et havneområde til et italiensk Las Vegas. Men da en ung prostitueret dør under en vild aften med en masse stoffer, begynder korthuset at falde sammen.

Han indgår en tavshedspagt med den prostituerede Sabrina, der ringer efter sin sigøjnerven for at få liget skaffet af vejen. Vennen ser dog en unik mulighed for at afpresse Fillippo.

Men alle veje fører til Rom, og alle er involveret med mafiaen, der har stor interesse i det nye byggeprojekt og derfor har indgået en aftale om at holde fred. Så da Malgradi hyrer den berygtede mafioso, Samurai, til at gøre det af med sin afpresser, ender det med et stort og blodigt opgør blandt mafiabosserne. 

I ’Suburra’ flettes flere tråde sammen og følger forskellige karakterer gennem syv historiske dage i 2011, hvor Pave Benedict XVI besluttede sig for at abdicere.

Filmen er en æstetisk og blodig udstilling af Italiens underverden instrueret af Stefano Sollima, som bl.a. står bag den roste tv-serie ’Gomorrah’, der også handler om den italienske mafia. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
4.5
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fra første scene fyrer instruktøren Stefano Sollima løs med en eksplosiv og ekspressiv stil ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • Filmland P1

  "... langt hen ad vejen har ’Suburra’ en dynamik og et punch og en fornemmelse af virkelighed, som de fleste af tidens amerikanske film kun kan drømme om." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Blandt kendte filmkunstnere, der kan have inspireret instruktøren, Stefano Sollima, kan nævnes Scorsese og Brian de Palma, for trods et par huller i historien [...] afvikles forløbet som perfekt film noir." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... som intenst gangsterdrama med fokus på korruptionen i det italienske samfund har 'Suburra' olierede, muskuløse kvaliteter." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Suburra' får en tyngde på niveau med Martin Scorseses Casino. For så vidt er det bare en røverhistorie om rivaliserende bander fra forskellige sociale og kulturelle baggrunde." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.