Cookie- og Privatlivspolitik

Submarino

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.03.2010
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Submarino
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning
|
'Submarino' er et drama med Jakob Cedergren af Thomas Vinterberg ('Festen').

To brødre deler en tragisk hændelse fra barndommen, som ingen af dem kan give slip på.

Nick (Cedergren) bor på et herberg i Københavns Nordvestkvarter. Han er vred, løfter vægte og drikker guldøl. Ikke en mand man skal gå i vejen for.

Nicks lillebror er alene med sin 6-årige søn, som han forsøger at sikre en god opvækst, midt i sin jagt på det næste skud heroin.

Drevet af håbet om at bryde den onde cirkel, der har præget deres liv, beslutter Nick sig for at opsøge sin bror, men er det muligt at forsone sig med fortiden?

'Submarino' er en hård kærlighedshistorie fra Københavns underside.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (388 votes)
4.9
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Trøstesløsheden er næsten total i Thomas Vinterbergs film om to københavnske brødre, der er henholdsvis alkoholiker og narkoman. Et lille glimt af håb i sidste scene gør filmen til at bære, men 'Submarino' er ikke desto mindre den mest deprimerende oplevelse, som man for tiden kan hente sig i en dansk biograf." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Med 'Submarino' har Thomas Vinterberg begået sin stærkeste og mest helstøbte film siden 'Festen' og 'De største helte'." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Turen ned på bunden af samfundet, hvor Nick og hans lillebror er ved at drukne, griber allerede fra de første billeder, og filmen slipper ikke taget i os før sidste scene." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Thomas Vinterberg vender med 'Submarino' tilbage til sit filmiske udgangspunkt. Det klæder ham." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Thomas Vinterbergs 'Submarino' imponerer med en nådesløs familiehistorie." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Med 'Submarino' er en mand i sandhed vendt hjem – hjem til den hverdagsnære socialrealisme og til de fortællinger, han er bedst til, om store og små drenge i en voksen verden." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

God dansk film.

Kim

Måske den bedste danske film nogen sinde og det siger jo nok i sig selv. Der er meget få glade momenter i filmen men alligevel formår Vinterberg at give filmen en varme, alene ved håbet man som seer sidder med.

Lars Michael

En af bedste danske film der er lavet,Den bedste film i år 2010.
Hvor er den god.

Wayne

Intens samfundsskildring, som sidder i kroppen lang tid bagefter. Flot lavet, og troværdigt - desværre.

Trineuser/879637

Det er meget simpelt. Det er en af de bedste danske film nogensinde.... Så stærk så jeg måtte holde pause undervejs.....

Sonja

Fin film, der kaster lidt lys på nogle skæbner, i Danmark.

Trine

Submarino er blid og brutal på samme tid. Den rammer der hvor man bliver mest rørt og man føler med de to drenge, som bliver til mænd, igennem hele filmen. Filmen er bare udbeskriveligt godt og efterlader dig i et virvar af følelser og tanker.

Kim

Jeg vil bare sige at efter at have læst alle anmeldelserne så synes jeg at din er den mest korrekte og mest sigende og præcise. Godt gået.

S. Rico

Den bedste danske film jeg har set i umindelige tider. Vinterberg har formået at skabe nogle eminente troværdige karakterer, en gribende historie, der både er trøstesløs og samtidig har en masse morsomme episoder. Eneste minus er, at det midt i filmen "afsløres", at der vil ske et eller andet med den ene bror. Det medførte, at jeg sad utålmodigt og ventede på, hvad det mon kunne være - i stedet for at nyde nuet i filmen.

Movie-fanatic

Efter at have været SUPER skuffet over "its all about love" er jeg nu igen GLAD! Mesteren bag Festen er tilbage på FULD SKRUE!

Her er historie, billeder, substans og intellekt i mængder der rykker!

Jeg var imponeret fra første billedframe, og lige så begejstret da den sluttede! Samtlige skuespilpræstationer er i TOP, alle detaljer er der kælet for, BIG TIME! Her er intet overladt til tilfældigheder og mainstreamhype! En mester er tilbage.......SE DEN!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.