Cookie- og Privatlivspolitik

Studio 666

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.03.2022
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Studio 666
|
Studio 666

Gyserkomedien 'Studio 666' har virkelighedens rockband Foo Fighters i hovedrollerne. Man følger dem her på deres strabadser med at få indspillet deres 10. album, der selv sagt skal være noget helt særligt.

Det er dog ikke nogen nem opgave for den amerikanske gruppe, der har Dave Grohl i front. Forsangeren og guitaristen løber nemlig ind i en skriveblokade - og hvad stiller bandet så op nu?

De har ganske vist indlogeret sig i en stor og småskummel villa for at suge på dens inspirerende indre. Bygningen huser dog på en blodig fortid, hvilket først alt for sent går op for Foo Fighters.

Særligt Dave Grohl står for skud og synes da også kun at blive mere og mere manisk, eftersom ondskaben kryber stille og roligt ind på livet af ham. Snart kan ingen i bandet føle sig sikre på noget!

'Studio 666' folder sig ud med et kækt glimt i øjet og en sjov selvebvidsthed, mens der også bydes på sin del af old school-splat. Filmen ligger således i boldgade med gyserkomedier som What We Do in the Shadows, Tucker and Dale vs Evil og Shaun of the Dead. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
6
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Det er på sin vis forfriskende, at så stort et band – de spiller trods alt stadig for udsolgte stadions – bare giver den gas i en uhøjtidelig spillefilm. Men det virker oprigtigt talt ikke, som om de selv har det særligt sjovt." (Frederik Hoff)

  • Politiken

    "Foo Fighters spiller sig selv, og lad mig bare konstatere, at skuespillet er det mest skræmmende ved en slasherfilm, der på plussiden brillerer med adskillige opfindsomme blodsudgydelser og i glimtvis et vittigt portræt af et rockband på afveje." (Kim Skotte)

  • Soundvenue

    "Men filmen lider altså under det svage og ikke synderligt inspirerende plot med et band, der skal genfinde inspirationen i takt med, at omgivelsernes aura gradvist besætter dem. Det havde man bedre kunnet se gennem fingre med, hvis der havde været en mere naturlig dynamik mellem musikerne i deres forsøg på skuespil." (Martin Gronemann)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.