Cookie- og Privatlivspolitik

Street Kings

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.04.2008
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Street Kings
|

I 'Street Kings' spiller Keanu Reeves Tom Ludlow - en erfaren Los Angeles strømer, der har fundet trøst i flasken efter sin kones død.

Da beviser pludselig peger på, at han er skyldig i mordet på en kollega, tvinges han til at kæmpe imod det politikorps, han netop har været en del af hele sin lange karriere.

En konspirationsteori om pengeafpresning, der viser sig at have dybe rødder i LAPD, opstår og før Tom ved af det, kan han ikke stole på nogen omkring ham – ikke engang hans chef spillet af Forest Whitaker.

'Street Kings' er instrueret af David Ayer, der skrev manuskriptet til 'Training Day'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

Wayne

men den er bare knap så veludført. Politimanden med hang til flasken, har vi set til hudløshed - ligesom vi også igen og igen skal se de korrupte betjente, der får deres straf til sidst. Jeg havde større forventninger og ville gerne have givet den 4 - men ender på 3.

S. Rico

Ambitiøs film om korruption med stor underholdningsværdi, maser af action og en god historie. Desværre udfolder plottet sig til sidst på en noget fortænkt facon. Der er de senere år kommet en tendens til at filmene skal overgå hinanden i tvists og "overraskende" slutninger. Det går tit ud over realismen og efterlader en med en lille "øv-smag" i munden. Ægerligt for Street Kings er ellers udmærket et langt stykke ad vejen.

Pawerbuster

Ellers en god film men minder meget om Dark Blue fra 2002

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.