Cookie- og Privatlivspolitik

Stormbreaker

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.10.2006
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Stormbreaker
|

I England kan unge læsere andet end citere bøgerne om Harry Potter. J.K. Rowlings succeseventyr er tæt fulgt op af Anthony Horowitz agentserie om Alex Rider.

Bøgerne om den unge dreng der involveres i hæsblæsende missioner, har solgt over 9 millioner eksemplarer og er oversat til 32 sprog, herunder dansk. Der er indtil nu skrevet 6 bøger i denne serie, der oftest er blevet beskrevet som James Bond for børn og unge.

'Stormbreaker' er den første bog i serien, som nu er blevet filmatiseret og klar til at indtage biograferne. For den 14-årige Alex Rider tager livet en pludselig drejning, da hans onkel Ian Rider (Ewan McGregor) myrdes under mystiske omstændigheder. Men mystikken breder sig, for Alex opdager at hans onkel ikke var en simpel bankmand, men var hemmelig agent der arbejdede for MI6. Nu bliver der behov for Alexs’ assistance.

Alex Rider sættes modvilligt på sagen, og intet kan forberede ham på den hæsblæsende eventyr, der venter forude. Anthony Horowitz har selv skrevet manuskript til filmatiseringen af 'Stormbreaker', som er produceret og filmet i England.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

fint agenteventyr for børn - lige et hak op i forhold til spy-kids.

Sofia

Ikke hans bedste, men f*ck han er dejlig! i love him, er seriøst hans største fan!

Amalie

Super film!
Alex Pettyfer - God actor.

Kian

Fed film.
Bill Nighy er en fantastisk skuespiller.
Fed action film.

Nogenuser/12232

den er faktisk en god teen film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.