Cookie- og Privatlivspolitik

Storbyens Små Mirakler

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
25.04.2003
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maid In Manhattan
|

Marisa Ventura er født og opvokset i New York under beskedne forhold. Det er ikke lykkedes hende komme opad i samfundet, og for at forsørge sig selv og sit barn, arbejder hun som stuepige på et førsteklasses-hotel.
Men en dag, hvor Marisa for sjov prøver en kjole, hun aldrig vil kunne få råd til, tror den elegante og velhavende Christopher Marshall at hun er gæst på hotellet. Christopher, der selv er født til politisk magt og indflydelse, betages fuldstændig.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mogensuser/625074

Super dejlig film at se i juledagene med en en skøn og vidunderlig J LO. Kan varmt anbefales at se med ens skønne kæreste ......, M

Lars Michael

Filmen tager aldrig fat.jeg har aldrig synes at Jennifer Lopez er en god skuespiller,her prøver hun men den holder ikke ,hvis jeg var hende skulle hun stoppe nu.

Wayne

fra Hollywoods værste skuffe - alt for sukkersød, og alt for meget skabelon.

Malene Waage

Endnu et bevis på, at mennesket ikke har mere end ét talent! Lopez er som forventet horribel, Fiennes er aldrig ringe, dog er det primært birollerne, der stopper en fra at smide tv'et ud af vinduet. Filmens lyspunkt er drengen, dog er der intet ved denne film, der kan retfærdiggøre, at man ser den, så begå ikke samme fejl som jeg, Fiennes er ikke grund nok til at se en film, og dette er bevismaterialet.

M

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.