Vind biografbilletter hver uge

Stor som en sol

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.06.2018
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Stor som en sol
|
Billetter

Den danske dokumentar 'Stor som en sol' følger det danske rockband The Minds of 99. Efter to kritiker-roste albums er bandet i færd med deres tredje udgivelse; Solkongen.

Filmen bevæger sig med rundt fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og i et langt trip på Bornholm. Alt i mens forsøger de at finde fodfæste i en brydningstid, både internt og i den verden de lever i.

Frontfiguren og perfektionisten, Niels Brandt, balancerer mellem sine egne ambitioner og en person som egentlig bare er Niels på 33 år. Netop som de fem venner står på springbrættet til drømmen, de sammen har haft siden barnsben, er Niels’ kreative drivkraft – Mørket –  pludseligt forsvundet. Er Niels nødt til at søge tilbage i mørket for at få sine visioner ud? Og kan limen i vingerne holde til at nærme sig solen endnu mere?

Mere omtale af 'Stor som en sol' følger...

Skal du se Stor som en sol?
(71 stemmer)

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
busteruser/205249

I en tid hvor dokumentaren er rykket længere væk fra det store lærred og tættere på dagligstuen, er det et forfriskende pust at se en dokumentar der tør at udfordre genren og vores opfattelse af den.
Stor som en sol er en intim skildring af det danske band Minds of 99, og især forsanger Niels Brandt og hans psyke. Filmen arbejder nemlig i 2 lag. Det første lag som er en fluen på væggen tilgang, og det andet som er en fiktiv visualisering af Niels Brandt's tanker. Her bliver linjerne mellem fiction og dokumentar sløret, og det er med til at skabe en fantastisk dynamik som sjælendt ses i moderne dokumentarer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.