Cookie- og Privatlivspolitik

Stepmom

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Stepmom
|

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Dette er et ærke-amerikansk familiedrama på godt og ondt. Jackie (Susan Sarandon) og Luke (Ed Harris) har to børn sammen (Anna der næsten er teenager, og Ben som er en lille fræk rod). Men de er skilt nu, og Luke har fundet sig en yngre og mere moderne kvinde, Isabel, spillet af Julie Roberts.

Børnene bliver tit passet af Isabel, men bølgerne går ofte højt mellem Isabel og steddatteren Anna - og mellem Isabel og moderen Jackie. Isabel er ingen perfekt stedmor, men hun prøver. De andre er også ganske nuanceret fremstillet med både gode og mindre gode sider. Og det er således et fint portræt af en familie og dens hverdagsproblemer.

Men så kommer den store kliche: Jackie bliver alvorligt syg. Og det medfører store forandringer, og pludselig er alle venner på kryds og tværs. Den sidste del af filmen er tåkrummende sukkersød - trods det alvorlige tema med den syge mor.

Når filmen alligevel er værd at se, så er det pga. det gode skuespil. Det gælder alle - men især er Julie Roberts fantastisk god som den hårdtprøvede stedmor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.