Cookie- og Privatlivspolitik

Starsky & Hutch

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.04.2004
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Starsky & Hutch
|

Bay City i 70’erne. David Starsky er en hengiven politimand og ingen forbrydelse går ustraffet hen, når han er på vagt – hvilket han altid er. Starskys vilde arbejdsiver kører hans partnere i sænk i samme takt som hans Ford Gran Torino brænder tændrør af.
Ken Hutchinson er også en skrap politimand, men knap så fin i kanten. Han kører den tilbagelænede stil og har lidt svært ved at fokusere, når trangen til hurtige penge melder sig. Hutch ved godt, det er forkert, men man lever jo kun én gang.
Det virker vanvittigt, at chefen sætter netop de to sammen, men dårligt er de kommet op i gear, før de befinder sig midt i byens største narko-smuglersag med en allerhelvedes cool street-hustler og to smækre cheerleaders på holdet!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg synes plottet tager overhånd på flere måder. Der er huller i det, og så overskygger den humoren, som filmen desværre ikke har meget af. Til gengæld synes jeg at Snoop Dogg's, Huppy Bear, er mega morsom. Hvis nogen rører ham, skal de få det betalt!

S. Rico

Owen Wilson, Ben Stiller og Vince Vaughn. Det er noget af en trio at have med i én og samme komedie. Så forventningerne var høje. Men desværre: nok er det underholdende at se på, men det er ikke særligt sjovt. Måske kræver det at man har set den oprindelige tv-serie fra 70'erne for at fange humoren og referencerne. Dog kunne jeg sagtens fange nostalgien i underlægningsmusikken. Især i action scenerne er der den fedeste lydside.

Frank

Okay film

Lars Michael

Det eneste jeg ville sige om den her film er den er skide sjov.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

Stiller and Wilson are very good at playing the ridiculous and there are a lot of ridiculous situations. Luckily, there are a few laughs as well.

Wayne

en politiserie overføres til film - og bliver selvfølgelig totalt overdrevet, når Ben Stiller er ankermand.

Jeppe Emiel ;)

Meet the Fockers heltene:-D
I like!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.