Cookie- og Privatlivspolitik

Starship Troopers (1997)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Starship Troopers
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning
|
I ’Starship Troopers’ bliver jordenkloden engang i fremtiden angrebet af ondskabsfulde kæmpemyrer fra det ydre rum. En gruppe uerfarne unge af begge køn lader sig derfor indskrive i hæren, og så starter et science fiction/horror/action-rabalder, der provokerede mange. Filmen er endnu et kapitel i Verhoevens udforskning af krigen og dens ødelæggende mekanismer. I eftertiden er Starship Troopers’, der var baseret på en bog af Robert Heinlein og et stort Hollywood-budget, ofte blevet fremhævet som en af 90’ernes mest interessante film. At 90’erne efterhånden er langt væk fremgår af filmens special effects.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Rimelig underholdene film, dog lidt langtrukkende.

Frank

Okay film

dippegalantuser/922792

Dette er hans andet mesterværk, det første var RoboCop og begge film er bygget lidt op på samme måde og er også lidt den samme kommentar til vores samtid = et råb om oprør inden Systemet (tm) hiver os med ned.

Starship Troopers er i toppen hvad angår humoristisk sci-fi, ikke rigtig overgået af nogen og filmen er utroligt charmerende.

En popcorn-film, som popcorn-film bør laves og desværre alt for sjældent laves.

Derudover er den også en kommentar til de mange Hollywoodfilm, hvor man er bange for at fornærme den sarte seer. Her er full-frontal nudity, splat og gore, politisk propaganda og en morale så tyk at man kun kan grine, grine, grine hele vejen igennem.

Tager man denne film alvorligt, er man selv ude om det.

"Do you want to know more?"

Antaeus

Jeg var vild med filmen lige fra starten og blev meget glædelig overrasket i biffen. Den tog mig med storm og jeg havde aldrig hørt om den. En film jeg siden har genset en del gange. Den er helt oppe at ringe.

Wayne

Jeg er normalt vild med SciFi film, men denne var nærmest en parodi. Utroligt at der blev lavet flere af samme.

S. Rico

Den starter som en ungdomsfilm med college afdansningsbal og det hele. Så har vi en militærkasernefilm med lede sergenter og hård træning. Og endelig den ultimative science fiction actionfilm. Og det hele fungerer til UG - naturligvis under forudsætning af at man er til disse genrer.

Nogenuser/12232

En super fed ide, og med så mange der bliver slået ihjel er det en super fed film. men måske lidt for meget og derfor får den kun fire stjerner.
men de kunne havde bygget mere på og der kunne havde sket noget lidt andet.

Hearmeroar

Den var ok givet plottet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.