Cookie- og Privatlivspolitik

Stardust

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.10.2007
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Stardust
|

I 'Stardust' vil den unge Tristan krydse oceaner og trodse alle farer for at bringe sin udkårne Victoria et stykke af en stjerne, de så falde.

Det bliver begyndelsen på et eventyr, som den forsagte købmandslærling aldrig kunne have drømt om, fordi Tristan er ikke den eneste, der jagter stjernen.

Også heksen Lamia og den begærlige prins Septimus deltager i jagten, men af disse er Tristan trods alt den mindst selviske og den berygtede pirat, Kaptajn Shakespeare, fatter sympati for den unge helt.

Glæd dig til et formidabelt eventyr med nogle af tidens største skuespillere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (129 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bambiexplorer

... så Stardust i biografen der for 10 år siden. Absolut en af genrens bedste film. Robert de Niro og Ricky Gervais er for fede. Claire Danes er for nuser. Og resten af castet er bare gode. Og Ian McKellen (fortællerstemmen) er for sprød. Har set den flere gange siden, og den holder stadig nogenlunde vand :)

Pouluser/352272

Herlig eventyrfilm

Aka. Hahahahauser/1441572

Der skal ikke meget til at skabe en god eventyrsfilm. Er sætningen én eller anden skulle have banket Matthew Vaughn oven i hovedet med så han ikke lavede dette makværk. Tortur for hjernen og dets celler

Pouluser/352272

Dit indlæg er svært forståeligt. Kunne du prøve at omformulere dig?

Mikeuser/1026499

Det være total magisk og fortryllene filme for alle fantasi og eventyr ekskere.Robert De Niro og Ricky Gervais mega komisk talent og total kosmisk sjove.

Anja

En af de bedste eventyrfilm nogensinde som desværre næsten ingen kender.

Il Padrino

Stardust er en film som både har humor, kærlighed, action og eventyr uden at virke lang eller "try-too-hard" agtig på nogen som helst måde. Der er også fremragende skuespillere med, både nogle som er kendte, og andre som ikke er helt så kendte, og de spiller allesammen kanongodt!

Kan slet ikke rose denne fremragende film nok!

Jeff

This was fun, apart from the times it wasn’t.

Wayne

så denne fantastiske eventyrfilm. Robert De Niro i sin måske sjoveste rolle, nogensinde. Se den og få en god oplevelse - den har fortjent det.

Tribute

Den var okay, jeg syntes at starten var mega kedelig men så begyndte den at meget mere god og sjov.
Den var flot lavet, det er ikke kun en film for piger drenge kan sagtens nyde den.
Den var meget flot lavet og de fede lyd og kamp effekter mindede lidt om Pirates of the Caribbean. Jeg har ikke så meget mere at skrive om filmen.

Men jeg kan godt sige at det var en god blanding af The Chronicles of Narnia (Bare uden en Løve og en Heks) og Mange andre spænende og seje eventyr.
Ham der Tristan ligner William Turner lidt (Det er derfor at jeg har givet min anmeldelse den overskrift)
Paramount har nu endnu engang gjort det igen, de har skabt et flot eventyr ud af små replikker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.