Cookie- og Privatlivspolitik

Star Wars: The Clone Wars

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
15.08.2008
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Wars: The Clone Wars
|

'Star Wars: The Clone Wars' er en animationsfilm, der giver svaret på, hvad der skete mellem 'Star Wars: Episode II - Attack of the Clones' og 'Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith'.

Under klonkrigene kidnappes Jabba the Hutts søn. Jediridderne Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi undersøger sagen, i håb om at finde ud af, hvem der står bag.

I mellemtiden får Anakin en ny lærling af Yoda, og han må endnu engang kæmpe mod Dooku. Er kidnapningen mon Sith-ordenens forsøg på at inddrage Hutt i krigen?

George Lucas har stået bag historien, og filmen supplerer de tre sæsoner af tv-serien af samme navn, med den klassiske animation opgraderet til computeranimation.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (342 votes)
4.2
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  figurerne og dialogen falder igennem, og alt i alt minder 'The Clone Wars' om de film, man kan se på Cartoon Network. (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  ... trods de voldsomme effekter er filmen temmelig kedelig. (Morten Dürr) ()

 • BT

  ... fyldt med rimelig god ramasjang... (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  ... mere et stykke merchandise end en egentlig film. (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  Har man børn, der endnu har galaksen langt, langt borte til gode, er de altså langt bedre tjent med at se de rigtige film... (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  ... en regulær ’stinker’ på vej ned i et bundløst sort hul. (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Det er et meget godt forsøg med den her hvordan en del af Clone Wars fandt sted. Man ser også velkendte elementer fra prequels da det her skal forstille at finde sted imellem episode 2 og 3. Man kan godt se animationen har stedet nogle grader i udviklingen. Fin film.

S. Rico

Havde det ikke været for denne film, så havde vi måske slet ikke fået den efterfølgende animerede tv-serie Star Wars: The Clone Wars, eller den nye tv-serie Star Wars Rebels. Begge serier der nu har fået stor anerkendelse som en del af ”The Expanded Universe”.

Filmen Star Wars: The Clone Wars er dog slet ikke på højde med de bedste afsnit i tv-serien, og de alt for store forventninger forud for filmen var desuden med til, at den blev rakket ned i medierne. Men hvis den blot ses for det den er - nemlig et fint supplement til det store univers - så er det faktisk ganske glimrende underholdning.

Star

God film

The Other Account

'The Clone Wars' er sikkert kun ment som en slags reminder til Star Wars fans, der ønsker at genopleve sci-fi sagaen´ univers, på det store lærred. Desværre er 'Star Wars: The Clone Wars' ikke meget at komme efter, selvom du er nybegynder. For enhver replik og detalje er nærmest meningsløs, og mange af scenerne er mærkeligt ubalanceret. Til gengæld er filmen billedmæssigt flot. Og jeg må da indrømme at animeringen var fascinerende at se på. Altså, eksplosionerne og de vilde øjeblikke vi ser undervejs. Og så ligner de animerede figurer, de rigtige personer meget. Men det var sådan set også det eneste der fik mig til at blive siddende i sædet og se videre på filmen. For alt det andet (meningsløse bras) fik mig aldrig rigtigt op i det tilfredse hjørne. Så det lykkedes sådan set ikke for Dave Filoni og resten af holdet, at genskabe sci-fi klassikeren. Så hvis jeg skal være helt ærgerlig, så bør denne film KUN ses af fans, der allerede er godt inde i sagaen, og som nemt forstår handlingen, dialogerne, detaljerne, og alt det andet der ikke rigtigt er til at forstå, som filmen ellers byder på. Denne animerede udgave af Star Wars får desværre kun to små stjerner. For det lykkedes sådan set ikke for denne udgave, at imponerer lige så godt som 'Star Wars: Episode 1 - Den Usynlige fjende' gjorde, og det er bl.a. på grund af filmens alt for mange løfter, der bare ikke er blevet overholdt. Hverken anbefalelsesværdig eller biografturen hver. De originale Star Wars film, er mere værd at se (specielt af nybegyndere). Men godt forsøgt!

Wayne

Det er ok - men lad os få flere film med levende skuespillere. Og behold bare animationerne i tv.

Vemo

Den var skam fin nok, og der var en masse gode scener på dansk. Men det passede bare ikke ordentligt ind vis man først har set den på engelsk. Det var kun i nærheden af slutningen filmen hvirkelig fangede mig på Dansk.

Tribute

Den var rigtig kedelig jeg var næsten ved at falde i søvn.
Nej, jeg kommer ikke til at se denne her film igen den var rigtig kedelig og dårlig. Der var fede kampe og effekter men den slutede dårligt.
Så det skulle nok bare have været et forlænget afsnit af Clone Wars.
God nok men best for Star Wars fans

 Mette Breinholt

Men vil heller se en pige film

Karinauser/411951

Mine børn på 9 og 12 synes at den er god og de er vilde med alt hvad der har med star wars at gøre.

mADS 22

rimlig dårlig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.