Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek: The Motion Picture (1979)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Trek: The Motion Picture
|

Da en destruktiv rumenhed nærmer sig Jorden, overtager Admiral Kirk styret på Starship Enterprise for at kunne undersøge og forhåbentlig stoppe den.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
2.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
alexander

det er nok den dårligste film jeg har set længe... men så er det godt der kommer øh 10-11 stykker efter den som er MEGET bedre.. selv castet hader denne film !
med hensyn til det "tynde plot" kan man finde det på nettet beskrevet på EN HALV SIDE mens selve filmen er ca 2 TIMER.. så det meste af tiden flyver de bar rundt i farver og stilhed.... gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab !

INGEN STJERNE HER FRA BASTA
men igen godt der kom en 2'er og 3,4-- øh 20 ;)

S. Rico

Man skal være en fanboy for at nyde filmen i dens fulde længde. For den er temmelig langtrukken, og plottet ret tyndt.

Men den er meget flot taget i betragtning af, hvornår den er lavet. Og så skal man jo huske på, at det her var første gang, at man fik lov at se Star Trek på det store lærred. Indtil da havde man skulle nøjes med billige tv-produktioner fra 60'erne, hvor scenografien var forfærdelig kunstig at se på. Så selv om filmen er en smule kedelig, så var den epokegørende for Star Trek filmene (og tv-serierne) i de kommende år.

Frank

Okay film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.