Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek: First Contact (1996)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Trek: First Contact
|

Filmen 'Star Trek: First Contact' er den ottende film i science fiction-serien.

Den nye generation af Star Trek er tilbage med et nyt eventyr i tid og rum med den velprøvede og stærkt forbedrede galaktiske Enterprise E. Men de får også brug for al den hjælp, teknologien kan tilbyde. For en frygtelig fjende er på vej mod jorden. Borg'erne!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
5.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Brian

Er ikke den første film med TNG crewet. Generations filmen er den første, First Contact er nr 2 i rækken.

Ud over det er jeg helt enig med din post. Klart den stærkeste TNG film :)

Jeg kan huske jeg så den på en Special Visning i Imperial, som samtidig for første gang viste Traileren til Star Wars: The Phantom Menace. Epic aften :D

S. Rico

Den første rene Star Trek film med TNG (The Next Generation) er samtidig den bedste. Borg'erne har aldrig før været så klamme og detaljeret i deres fremtoning. Og Enterprise E er det flotteste starship hidtil. Bl.a. er der nogle fede scener, hvor Picard og Worf vandrer ude på skroget af rumskibet, mens det er i kredsløb om Jorden.

Filmen veksler glimrende mellem to sammenbundne historier: kampen mod Borg'erne ombord på Enterprise - samt begivenhederne på Jorden i "fortiden" (år 2063), hvor de skal hjælpe legenden Cochrane med at få gennemført menneskehedens allerførst Warp testflyvning.

Det er i øvrigt en ret syret oplevelse at se James Cromwell spille en blanding mellem en halvgal videnskabsmand og en rock'n'roll hippie. En ufattelig anderledes Cromwell end hans typiske roller.

Man kan sagtens finde masser af tekniske "fejl" i plottet og handlingen. Men hvis man ikke går op i den slags, så er der basis for en fantastisk Star Trek oplevelse.

Dion

Denne film er efter min mening Star Trek universets mesterværk! Endlig en film, hvor Picard møder Borgerne igen og selvom han selv siger, at menneskeheden har forandret sig og at menneskeheden ikke længere handler udfra hævn, så kan Picard ikke nægte, at han ønsker, mere end noget andet, at tage hævn på borgerne, som havde assimileret ham adskillige år før. YOU MUST SEE IT!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter