Cookie- og Privatlivspolitik

Standing Tall

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
17.05.2018
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
La tête haute
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning med intro og debat
|

Dramaet 'Standing Tall' følger teenageren Malony, som er ufokuseret og vred på verden, og med en ung alenemor i konstant krise har han god grund.

Morens begrænsede omsorg bliver brugt på det yngste medlem i familien, og så er det overladt til hårdtprøvede socialarbejdere at holde Malony på vej mod en eller anden fremtid.

Teenagerens bedste bud: At blive tatovør. Problemet er bare, at han ikke har talent for at tegne.

'Standing Tall' er instrueret af manden bag Kvinden fra Brest, og på rollelisten er den franske kvindelige stjerne Catherine Deneuve, der tidligere har medvirket i Gensynet.

Filmen modtog otte nomineringer til det franske Cesar Award i 2016 og vandt to af priserne, bl.a. for mest lovende skuespiller til Rod Paradot, der spiller den unge Malony.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Deneuve tangerer den modne Simone Signorets format, mens Paradot til gengæld er som en purung DiCaprio eller Steve McQueen: fuld af selvskadelig trods og eksplosive raseriudbrud." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.