Cookie- og Privatlivspolitik

Spy Kids 4: All the Time in the World

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
01.12.2011
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spy Kids: All the Time in the World in 4D
|

I familieeventyret 'Spy Kids 4D' er Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) gift med en berømt spion-jæger, og hun er stedmor til Rebecca (Rowan Blanchard) og Cecil (Mason Cook), som ikke er vilde med hende.

Marissa har en hemmelighed – hun er tidligere topagent for OSS, og nu bliver hun kaldt til tjeneste igen, fordi hele verden er truet af den onde Timekeeper (Jeremy Piven).

Jordens undergang er nær, men så bliver Rebecca og Cecil blandet ind i sagen, og de erfarer at deres kedelige stedmor har været topagent. De to 10-årige tvillinger får det vildeste spion-udstyr, og så tager de på mission for at redde verden, og måske kan de også redde familien undervejs.

'Spy Kids 4D' er instrueret af Robert Rodriguez, som også har lavet de tre foregående film i serien.

Filmen præsenteres i Aromascope. Det betyder, at man sammen med billetten får udleveret et duftkort der passer til udvalgte scener i filmen, som præsenteres på lærredet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (88 votes)
4.2
1.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... uudholdeligt larmende ramasjang krydret med overgearede danske stemmer." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... desværre lugter filmen lige så skidt som det lille papkort. Og 'Spy Kids 4-D' burde være røget direkte på dvd." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  0

  "[4D] må være den mest tåbelige gimmick i filmhistorien. ... Det virker fuldstænding hovedløst - og en kende desperat. Men mens man fumler med det, slipper man da i det mindste for at følge med i selve filmen, der om muligt er endnu ringere og mere fjollet og rodet end forgængerne." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Man kan med andre ord ikke sætte næsen op efter en god filmoplevelse for hverken små eller store. Det er nemlig ikke kun på duftkortet, at 'Spy Kids 4' stinker." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "4D er kort sagt en stinker, og det samme er filmen med de to ny, stærk irriterende spionunger!" (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

gennemsnittet ligger på 4 stjerner.

Det er en børnefilm, og skal også bedømmes som en sådan. Robert Rodriguez film er ikke værre end Far til fire, eller min søsters børn - og er lavet så børn kan følge med.

Dybest set burde et børnepanel stå for anmeldelserne af denne type film. Og de har sikkert været godt underholdt.

Movie-fanatic

Jeg har set de 2 tidligere, og var (udover en UTÅLELIG synkronisering til dansk!) faktisk underholdt.....på et barnligt plan!

DETTE her MAKVÆRK........burde aldrig have fundet vej til filmlærredet!!!!!!!

Børnene er HYPER-røv-irreterende!!!!! "De voksne" spiller SÅ dræbende sukret, forudsigeligt, og bovlamt at jeg krummede tæer i HELE filmens længde.......det tog et langt VARMT fodbad, at rette tæerne ud!!!

Jeg blev simpelthen SÅ chokeret over det her produkt, at jeg valgte at se det 2 gange*LOL* ....så jeg overlevede NÆSTEN en time, med den danske "tale" efter at have set den amerikanske!!! De danske stemmer gør hele missæren ENDNY mere pinlig og ydmygende!!!!!

HER ER en film der I DEN GRAD undervurderer sit publikum!!

FØJ og uuuuuud til højre!!! Ikke flere i den serie!!!!

Kimuser/264153

Bare alletiders - skal have den på blu ray..

Simoneuser/924069

hvorfor?????????????

lau

endelig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kom der en til

VictoriaKuser/892933

Det er virkelig underligt at man ikke kan reservere/købe billetter, når den allerede har premiere den 1. December.. Film som Misson Impossible, som først har premiere den 26 Januar, kan man allerede få billetter til..

Christine Marieuser/943306

Vil virkelig gerne ind og se filmen, da jeg tror det er en god film. Og så er den i 4D! :D Traileren ser rigtig god ud, og så spiller Jessica Alba jo med.. :)

VictoriaKuser/892933

Det er selvfølelig ret ærgeligt at det ikke er de gamle skuespillere! Men Jessica Alba er med, og så er det i 4D.. For første gang! :)

Lineuser/953568

Ja, jeg blev lidt skuffet, da jeg opdagede det ikke er de gamle skuespillere, så den skal jeg ikke se..

lau

Det er for barnligt at du ikke skal se den du skal glæde dig til at se og du skal ikke sige at det er en dårlig film nå du ikke har set den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.