Cookie- og Privatlivspolitik

Spy

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en action- og spændingspræget grundstemning, som i mange tilfælde ledsages af humor og komik. Der er dog adskillige voldsomme kampscener, hvor man ser mennesker blive sparket, slået, skudt og dræbt. I én scene falder en mand ned fra en afsats og spiddes først med en lang genstand og dernæst med en kniv. I en anden scene drikker en mand en giftig drink, han falder om og man ser hans strube ætses indefra. I en tredje, meget langvarig scene har to kvinder et voldsomt slagsmål i et køkken, og man ser den ene kvinde få en kniv stukket langsomt gennem hånden, hvorefter hun selv trækker den ligeså langsomt ud igen. Da filmen indeholder mange humoristiske og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.06.2015
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spy
|
Versioner: se alle
2D, Seniorbio, Særvisning, Babybio
|

Komedien 'Spy' handler om den kiksede Susan Cooper, der arbejder som skrivebordsagent for CIA og ikke ejer skyggen af selvtillid.

Da hendes partner, den charmerende topspion Bradley Fine, myrdes af en iskold våbenhandler, står efterretningstjenesten overfor sin hidtil sværeste sag. En atombombe er blevet stjålet og identiteten på samtlige agenter er tilmed afsløret.

CIA har nu intet andet valg end at sende skrivebordsmusen afsted på en tophemmelig mission for at hævne sin partner og bringe våbenhandleren ned med nakken.

'Spy' er instrueret af Paul Feig (Brudepiger og The Heat) og markerer det tredje samarbejde med den Oscar-nominerede Melissa McCarthy. Feig fortsætter med at placere kvinder i ellers mandsdominerede universer og blander denne gang komedie- og spiongenren, hvilket tidligere er set i film som Johnny English, Get Smart og Top Secret.

Rose Byrne, Jude Law og Jason Statham ses i store biroller. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (415 votes)
4.6
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] Melissa McCarthy får rig mulighed for at vise sit talent for fysisk komik. De mange velturnerede jokes - der ikke mindst går på hele spionfilmgenren - får en skarp kant af den sårbarhed, der gemmer sig lige under huden på Susan Cooper [...]." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "McCarthy er skøn som den totalt kiksede agent, Jude Law er både hot og morsom, mens Jason Statham nærmest overtrumfer alle i rollen som idiotisk lystløgner-macho-agent [...]." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "[...] det er ikke dybt eller vigtigt det her. Til gengæld er det formidabelt underholdende. Det tæller vel også lidt. Så bare kom med en toer." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Selv når 'Spy' ikke rigtig er sjov, er timingen i komikken så suveræn, at man ikke kan lade være med klukke indvendigt." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "[Melissa McCarthy] er uhyre morsom og mestrer både den verbale og fysiske komik til perfektion. Det er vanskeligt at forestille sig en anden i den rolle." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Spy' er en sjov 007-parodi, men sjovest fordi den samtidig er en såret bredside affyret mod den skønhedsfascisme, som gennemsyrer også filmkulturen." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjørn

Ganske underholdende og en ny rolle til Jason Statham

HeleneColor

Kemien mellem McCarthy og Statham er underholdende på så mange punkter. Hvis bare der var sådan et makkerpar som dem i hvert spionfilm, så ville jeg se de film.
- filmen er en anderledes spionfilm, men den holder, og den gør det simpelhen for godt. Mega, mega hyggefilm :-)

Jette

Den er virkelig morsom, spillet mellem Melissa McCarthy og Jason Statham var super godt og det giver store forhåbninger fra min side om at der kommer en 2'er.. En noget sjovere udgave af en kvindelig anti James Bond for at sige det mildt.. Lad bare Statham lave nogle flere sjove film, det er han god til...

Jeannette

Jeg ELSKER den! Og ikke mindst Mellisa McCarthy! Har set den 3 gange, og den er lige sjov hver gang. Lige en komedie efter mit hoved. Skønt at se hvor godt samspillet er mellem Mellisa og Jude Law. Herlig film. De måtte meget gerne lave en 2´er. :-D

joan

Helt sommerens sjoveste film, nævn bare noget andet der var værd at grine af. Denne film er bare super sjov. Har set den 3 gange, og glæder mig til Spy 2

Bruce

Spy er ikke sjov og heller ikke spændende, og det er Mellisa McCarthy heller ikke. Hvis det er komik som de unge vil ha eller det nye sort på film, så siger jeg til takke med Peter Sellers i Den Lyserøde Panter. Spy er en skamplet på lærredet, som en lort, når man var lovet en bøf, så den behøver man ikke sætte flueben ved eller sparke mange stjerner efter, selvom vi nok skal pines med mere af samme skuffe og diverse efterfølgere. Jeg frygter allerede for Ghostbusters bliver en klam prut i en dårekiste

Stineuser/820120

Super fed film grinede næsten hele tiden

Aurori

Vi grinte rigtigt meget. Melissa er klart en super skuespillerinde med al mimik og udtryk på plads. Første gang vi ser Jason agere komedie, godt klaret, han spenderede også en del til lattermusklerne.
En film der kan ses mere en en gang ;-)

Tanjasl

Filmen var et OK kompromis til date night med kæresten, men meget dybde har filmen ikke. Der er dog adskellige sjove scener som Melissa McCarthy leverer til UG og derfor sniger den sig op på fire stjerner.

Mina

Jeg har set den for 2. gang i dag.

Jeg kunne sagtens gå ind og se den for 3. gang. Det siger meget om filmen, - og fordi jeg er typen som HADER bio, pga de andre i salen som kan irritere mig. Udover det, så er det en film som er god, handlingen er bare kliche, - og hvad så. Starten kan være lidt kedeligt, - ja ja, har set værre film.

Men mange af karakterene er simpelthen skruet så godt sammen, at det er fryd for latteren.

Statham har været en elendig skuespiller i flere film, efter min mening, men den mand spiller godt i den er film og har de FEDESTE replikker. - Han er min favorit, en lille tand bedre end de andre.
Men resten af crewet er sku også sublim - de har også fede replikker osv. Jeg ved ikk hvem jeg fortrækker mere end de andre, de er komiske på hver deres måde.

Jude Law er sku mindre stillet i filmen, efter min mening, men den mand har været og er dygtig i næsten alle sine film, så det er fair nok, at andre får mere plads på lærred.

SE DEN!! Husk bare på at handling er slet ikke vigtig her, læn dig tilbage og nyd alle de fede replikker..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.