Cookie- og Privatlivspolitik

Sprængfarlig bombe

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.08.2006
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sprængfarlig bombe
|

I komedien 'Sprængfarlig bombe' har Tonny (Ulrich Thomsen) netop overstået en dom for voldsom opførsel. Han lover at forbedre sig og får endelig bevilliget nogle timers samvær alene med sine to børn.

Gensynet fejres med en tur i biografen for at se den nye film af den verdensberømte og anmelderroste danske instruktør Claus Volter (Nikolaj Lie Kaas). Men filmen er slet ikke det mesterværk, som plakaten lovede, børnene græder, og Tonny kan ikke få sine 471 kroner tilbage for billetter og slik.

Tonny giver ikke op, han opsøger Claus Volter for at få en forklaring og pengene igen. Det er dog nemmere sagt end gjort at få penge ud af en mesterinstruktør...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
3.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Det er sgu en udmærket lille film. Elsker man spillefilms proces (og har interesse for den indenfor den danske grænse), så er Sprængfarlig Bombe 93minutters meget interessant underholdning. Karaktermæssigt halter manus gevaldigt, og mange af skuespillerne virker ikke helt til at have styr på deres egne karakterer. Man bliver lidt revet ud af sin investering, når hovedpersoner til sidst pludselig træffer beslutninger, som har været vildt underudviklet at bygge op til inden, at det sker.

Slutningen er helt ude at skide, jeg var flad af grin, og jeg er fan af filmens semi-parodi på anmeldernes indskrænket måde at vurdere film på. Blandt de bedre danske film.

Katrine

En ikke særlig mindeværdig film som jeg ikke skal se igen...

AufVideoSehen

Jeg havde det som Tonny i Sprængfarlig Bombe. Jeg var blevet lovet en sjov film og istedet fik jeg en lummer prut. Jeg vil have mine penge tilbage. Denne paradi på filmmiljøet er måske rammende, men det er ikke sjovt kun dybt pinligt.

Lars Michael

en meget sjov film...

Wayne

Endnu en af de danske film, fyldt til randen af sort humor som man ikke kan andet end elske. Ulrich Thomsen er genial som misforstået kriminel.

Nicolai

Her er tale om en film, der ikke gør mere end den lover, nemlig at underholde i de 1½ time, som den varer. Det er dejligt at sætte sig tilbage og bare glide hen

Nogenuser/12232

filmen virker dårligt. og hele ideen virker bare rigtig dårligt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.