Cookie- og Privatlivspolitik

Splice (2009)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Splice
|

Horrorfilmen 'Splice' handler om to videnskabsmænd (Adrien Brody og Sarah Polley), der eksperimenterer med at kombinere menneskelig og dyrisk dna for at skabe et helt nyt væsen.

Filmen er ikke planlagt til biografer tilknyttet kino.dk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

"Splice" sætter for alvor gang i den etiske debat om kloning, gensplejsning og sexuel orientering. Filmen kører i et godt tempo hele vejen igennem, og det er en sand fornøjelse at opleve Delphine Chanéac som det underlige halvvejs-menneskelige væsen.

Frank

Okay

Wayne

with god.

Eksperimenter som går virkelig galt.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Dallasuser/508667

Fremragende film, der burde være vist på det store lærred. En moderne Cronenberg'ish fortælling med klassisk moralske dillemaer, og det ville pynte, hvis biografpublikummet endelig fik lidt at tænke over.

tanja kristine

...et navn ADRIEN BRODY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det er sgu da nok til at gå ind og se den, og det etiske aspekt omkring kloning er da bare en bonus :O)

Jenny

...og kan godt forstå den ikke er i biografen i Denmark.
Den er sikkert ikke valgt fra pga menneskelig kloning eller overtrædelse af etiske regler - der var nemlig en rigtig ulækker porno scene i filmen.

Er glad for at jeg ikke skulle sidde i biografen og se det lort :-)

Jenny

...kan man se den?
Den er vel ikke på dvd/bluray endnu?
Kan ikke forstå hvorfor den ikke er i biografen i Dk :-(

Ramonuser/167848

...er det lige at et af dette års mest hypede film på internettet ikke når ud til de danske biografer??

Har vi virkelig et dommerpanel i Danmark, som mener at denne film ikke når tilstrækkeligt ud til et stort nok publikum i Danmark??

Jeg kan næppe tro at det er pga. censur, at dette såkaldte ekspert-panel har vurderet at filmen ikke skal vises i Danmark. Og rent økonomisk burde det også sagtens kunne trække nok publikum til at filmen ville kunne tjene sig selv ind.

Det er til at brække sig over (i fysiske forstand), at samtlige platte komedie/kærlighedsfilm når vej til det danske lærrede, men ligeså snart en film med højaktuelle emner såsom menneskelig kloning og overtrædelse af etiske regler kommer frem, så bliver denne valgt fra.

Vor Herre på lokum, siger jeg bare...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.