Cookie- og Privatlivspolitik

spis bed elsk

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
11.11.2010
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Eat Pray Love
|
I 'spis bed elsk' har Elizabeth Gilbert (Julia Roberts) haft alt, hvad en moderne kvinde kunne drømme om.

Hun var succesfuld, gift med den perfekte mand og havde et lækkert hus, men hun er nået til et punkt, hvor hun ikke længere er glad og tilfreds.

Elizabeth ved ikke, hvad hun vil have ud af sit liv, men en dag, kort efter sin skilsmisse, står hun ved en skillevej og bestemmer sig for at tage chancen og efterlade alt for at starte sit liv forfra.

Elizabeth rejser jorden rundt for at finde sig selv. Hun opdager det simple måltids glæder i Italien, bønnens berusende kraft i Indien og sidst, men ikke mindst, kærlighedens indre ro på Bali.

'spis bed elsk' er baseret på virkelige hændelser, beskrevet i Elizabeth Gilberts bedst-sælgende bog.

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (275 votes)
4
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "De dejlige skuespillere stivner lidt i klicheerne... Vi ser en kvinde, der græder, bliver skilt, bliver forelsket... Men vi er ikke med, vi står blot på sidelinjen med følelsen af, at denne bog burde have fået lov til at leve sit lykkelige liv på papiret." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "Liz' verden er skøn at besøge, skønt den intet har med virkeligheden at gøre. Eller måske netop derfor." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Filmen svinger mellem glittet turistkontor-forherligelse og filmatiseret selvhjælpsbog." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Julia Roberts er som sådan veloplagt... Men jeg føler mig hverken ramt af hendes påståede smerte eller søgen efter mening... Det hele forbliver påstande, som vi får proppet ned i halsen - og det er altså anstrengende." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Test dit parforhold med Julia Roberts' nye klistrede selvhjælpsfilm. Hvis din kvinde vil se den, skal hun ud." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Man risikerer ikke at blive voldsomt klogere af at se 'Spis Bed Elsk'. Til gengæld er dens visdom letfordøjelig... Når den tager sig selv og sine budskaber for alvorligt, savner man seriøst et par snabeltyrkersko at krumme tæer i." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Super god film, godt skuespil, lækre locations, og en masse pænt tøj!

Frk. Zamora

Filmen er enormt langtrukken og kunne sagtens være kortet ned med en halv time (filmen varer 2 timer og 5 min). Handlingen er egentlig heller ikke noget at råbe et højt hurra for og titlen.. ja.. Spis Bed Elsk slår ikke sådan rigtigt igennem. Julia Roberts spiser i Italien, ber' i Indien og elsker på Bali. Det er ret simpelt at følge med i. Hendes ophold i Indien kunne være lavet meget meget kortere.

Jeg gik i biografen uden nogen forventninger til filmen. Jeg har aldrig brudt mig særligt meget om Julia Roberts, men synes nu, at hun skulle have en chance. Det kunne jo være, at min syn på hende som skuespiller ville ændre sig, men det gjorde det ikke. Julia Roberts er i min øjne ligeså irriterende som hun altid har været.

Spis Bed Elsk fortjener, efter min mening, kun 1 stjerne, men den har formået at snige sig op på 2 stjerner, da jeg blev positivt overrasket, da jeg så, at svenske Tuva Novotny var med i den. På Kino.dk står det oftest et lille udpluk af de skuespiller, der er med i filmen og her stod Tuva Novotny ikke blandt, hvilket jeg synes er en smule dårligt, da James Franco står nævnt. Nok er han mere kendt en Tuva, men efter min mening var de lige meget med i filmen, hvis ikke Tuva var mere.

Hvis man bare elsker alt ved Julia Roberts og slet ikke kan få nok Julia Roberts, så skal man se denne film.

Gentlemand

Jeg elsker bogen og har læst den to gange, men desværre skuffer filmen.
Julie Roberts er altid en god skuespillerinde og spiller godt. Det er heller ikke hendes skyld at filmen ikke holder, men filmen mangler den dybde som vi finder i bogen.
Der er masser af dejlige scener flere steder i filmen, men det virker desværre som om at der kun er taget et par sider fra hvert kapitel, og det er slet ikke nok, til at jeg kan give mere end 2 i karakter.
Havde ellers glædet mig meget. :-I

Kirsten

Elsker Julia Roberts

Mette B.

En sød og charmerende film, om at turde finde de sande værdier i livet.
-Seværdig!

Helgauser/305143

Smukke scener af cafe hygge og dejlige natur billeder kryderet med kloge ord. Dejlig afslappende film. jeg nød den fuldt ud.

Janeuser/794312

Dejlig,rolig, fortællende film. Havde ingen forventninger overhovedet, og fik en positiv oplevelse med hjem!

Sabrina

Det er den bedste film jeg nogensinde har set. Dejlig afslappende og utrolig lærerig i følge mig.
Jeg er ikke let til tårer over film, overhovedet ikke i biografen, men her må jeg indrømme at jeg fældede en lille tåre. (:

Ankeruser/50806

Filmen levede ikke op til det medierne har gjort den til.
Og sjove scener var der for få af

loneuser/466704

Elsker film m julia roberts. dejlig film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.