Cookie- og Privatlivspolitik

Spiderwick Fortællingerne

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.03.2008
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Spiderwick Chronicles
|

Filmatiseringen af den elskede og succesrige bogserie 'Spiderwick Fortællingerne' er blevet til et eventyr for barnet i os alle.

Mærkelige ting begynder at ske, da familien Grace, som består af drengen Jared, hans tvillingebror Simon, søsteren Mallory og deres mor, forlader New York og flytter til et gammelt, afsidesliggende hus, som tilhører deres grand-grandonkel Arthur Spiderwick.

Da resten af familien ikke kan forklare, hvorfor der pludselig begynder at ske uforklarlige ulykker og ting forsvinder, får Jared skylden.

Men da han sammen med Simon og Mallory begynder at undersøge, hvad det er, der er på færde, opdager de, at Spiderwick huset gemmer på en fantastisk hemmelighed og ikke mindst et ganske særligt væsen, som bor der.

'Spiderwick Fortællingerne' er en eventyrfilm fyldt med gale indfald og fantastiske effekter.

Filmen er med engelsk tale og danske tekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Jeg kan starte med at sige, at filmatiseringen; 'Spiderwick: Fortællingerne', nok mest er for fans, af den eventyrlige fortælling om Spiderwick, og hans forunderlige eventyr. Jeg må dog erkende at filmen klarer det fortrinligt som eventyrfilm, fordi effekterne er uforglemmeligt flotte, og fordi skuespilpræstationerne er så eminente, at de får handlingen til at virke virkelig. Men mere er der nok ikke at tilføje til listen over det gode/perfekte i filmen. Sommetider kan den virke for langsommelig, nogle gange virker situationen for realistisk - hvilket kan fører til at handlingen bliver en anelse åndssvag når vi tænker over at det er en eventyrfilm , og ikke nok med det, så hænger historien bare ikke ordentligt fast i sine ellers lovende takter, når vi når slutningen. Men den er FLOT. Og det er nok en af de vigtigste ting, når det kommer til underholdning. Sindsoprivende billeder, flot og livlig animering af diverse monstre, og så er scenerierne også ganske fornuftige at se på!

'Spiderwick' er sit eget eventyrfilms bud, ikke ligeså kompleks som alle de talrige eventyrfortællinger. Den er oven i købet for simpel til at fungere på de samme planer, som de førnævnte typer eventyrfilm. Alligevel er den seværdig, altså hvis man har brug for et par timers underholdning, fra en film, der ikke er decideret episk. Flot, og tilsat et interessant brug af skuespillere, der gør denne film, max. 4 stjerner-værdig!

Tribute

Den var mega fed, rigtig sjov og meget vidunderlig med de flotte effekter.
Freddie Highmore lever sig virkelig op til rollen som både Jared og Simon. og action scenerne er og bliver gode nok.

Da jeg skulle se den var den over fed. Min mor kunne ikke så godt lide den pga. at der var slanger i filmen hihi (Min mor hader slanger) Spiderwick Fortællingerne er et sant drama for næsten hele familien.
Se Den!!!

S. Rico

Børn vil måske synes den er fin nok. Men for voksne er det for tynd en omgang.

Hearmeroar

super fed

Max

action, komedie og spænding se den

mADS 22

den er god nok men ikke en film jeg vil se tre gange!

Wolfmanjack

en ok film men minder meget om Narnia bare med dårligerer effekter og mere barnlige animationer, ikke lige mig men kunne ses desværre sker der noget med Pigen til sidst hvilket jeg ikke fattede 100% men passede mig ikke helt, historien er ok men foretrækker Narnia til en hver tid.

Pawerbuster

Hvad fantasy genren som Narnia filmene og Harry Potter ikke har formået med deres tilsammen 8 film, Spiderwick formåede med kun en, at underholde mig så bragende godt. Det var som at blive ført tilbage til de gode gamle Jim Henson dage med Labyrinthen bare i en lidt mere opdateret stil. Det er lang tid siden jeg har været så underholdt med en film og nød virkelig de mange fantasiske væsner som goblinerne, orgren, trolden, feerne, the griffin og de der mærkelige hvide fjer væsner. Jeg ville dog have ønsket vi havde set lidt mere til selve fantasi verdenen udover den lille del af skoven hvor Mulgarath holdt til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.