Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man 3 (2007)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.05.2007
| |
2 timer 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man 3
|

'Spider-Man 3' fortsætter historien om Peter Parker, der endeligt har fundet balancen mellem at være superhelt og forelsket i Mary Jane.

Men der er nye skurke i byen i form af Sandmand og Green Goblin Jr., og samtidig forandres Spider-man; den blå-røde dragt bliver pludselig sort og med den nye dragt følger nye, forførende kræfter.

Dragten åbner for Peter Parkers mørke side, hans vrede og hans hævngerrighed, men hvem er egentlig denne nye, sorte Spider-Man?

En ting er sikkert - Spider-Man står over for sin største udfordring nogensinde!

'Spider-Man 3' blev den sidste instrueret af Sam Raimi.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (106 votes)
4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Og fantastisk

Simon

Jeg har det lidt fifty-fifty med denne film. På den ene side er filmen et fremragende stykke psykologisk drama, så længe det varer. Maguires præstation var virkelig god, og man føler sig helt forladt i en halv time af filmen. På den anden side er det en film der pisser op og ned ad de to første...

Emil

helt klart den dårligste spider man film, den tager en af de bedste spider man skurke, og bruger dem rigtig dårligt, filmen har dog bedre effekter end de to andre. Men emo Peter Parker som går rundt og danser, det er det dårligste del af filmen

Frederik

En virkleig god afslutning på en fantastisk fil trilogi!!
Tobey magure og alle de spillede virkelig godt

Nikolaj

Den bliver for langtrukkende til sidst, og action scenerne er for kedelige.

Nikolaj

Jeg synes at man kunne have sluttet denne trilogi på en bedre måde. Det bliver bare for meget at man nærmest sætter tre skurke op imod Spiderman. "Venom" er en fantastisk skurk og den burde ikke dele skurkerollen med andre end sig selv. Det var da spændende at se Harry forsøge at få hævn, samt opleve Sandmans hærgen, men de er bare ikke i samme kaliber som "Venom"! Heldigvis oplever vi hvordan Peter Parker må kæmpe mod "Venom" både i sindet, men også fysisk! Det er det absolut bedste ved filmen, men den bliver bare aldrig helt god, fordi den vil alt for meget!

Jacob

Sam Raimi begår den enorme fejl, at tro at jo flere skurke desto federe film, men udover en rodet historie slæbes man håbløst igennem det ene flæberi efter det andet. Især Topher Grace er den største tudeprins i mands minde, men skurken Venom kunne sagtens alene have givet Spider-Man rigeligt med modstand. Absolut ikke en værdig afslutning på trilogien.

Star

Vi får at se peter pakkers mørke side...

Thor

Kan beder lide den nye spider-man, ikke at Tobey Maguire gjorde det dårligt!

FilmFaxuser/1051580

Det eneste jeg havde regnet med, inden jeg skulle se filmen, var en fed, tempo-/actionfyldt Spider-Man film. Resultatet jeg fik, var en både skuffende men også overraskede efterfølger - men også slutning! 'Spider-Man 3' er i helhed ikke nogle fremragende film, men den er heller ikke dårlig. Det er en til tider ganske fornuftig finale, på en trilogi der både har budt på opture og nedture. Det gode ved den sidste film er, at historien om den rødklædte superhelt, endeligt har fået lidt mere mening - altså, mere kød på, så vi her får en film, man aldrig bliver i tvivl om, hvorfor blev lavet. Effekterne er utroligt flotte - der er ingen tvivl, at det hele er blevet pænere, siden vi første gang så miljøet (i 2002). Skuespillerne, har aldrig spillet hverken elendigt, dårligt eller middelmådigt, men derimod rigtig godt igennem hver film. Men jeg syntes faktisk at de spillerde meget bedre i denne, end hvordan de nogensinde har gjort, jeg var især vild med Tobey Maguire (Peter Parker/Spider-Man), Kirsten Dunst (Mary Jane), James Franco (Harry Osborn/New Goblin) og Thomas Haden Church (Flint Marko/Sandman), der nok spillede allerbedst, fordi deres diverse attituder altid passede så ufatteligt godt til deres figurer, at de oven i købet går hen og får figurene til at virke livlige! Desværre er det - endnu engang - de klichefyldte replikker, der trækker ned i de ellers flotte præstationer. Det samme gør en masse scener der ikke burde være med (Bare rolig, jeg Spoiler IKKE). I helhed er 'Spider-Man 3' god. Historien er interessant, skuespillerne er dejligt eminente og troværdige, man bliver helt revet med i hver situation når der er nonstop action efterfuldt af flotte scenerier, og andre godter, der er seværdigt. Filmen kunne have fået topkarakter, hvis ikke det var for de klichefyldte (og nogle gange) tåbelige replikker, og diverse komplekse scener, vi ujævnt stødte på. Ellers en ganske fornuftig og finurlig finale, enhver Spider-Man-fan, især ikke må overse!

- Skrevet af: Mark

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.