Cookie- og Privatlivspolitik

Space Jam 2: A New Legacy

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let actionpræget stemning. I et hæsblæsende virtuelt univers bliver de to hovedkarakterer fanget af en ond kunstig intelligens. Den hæsblæsende handling understøttes af en hurtig klipperytme og actionmættet musik. I den virkelige verden udsættes en dreng for præstationspres af sin far. Hovedparten af handlingen foregår imidlertid i en overnaturlig computerspilsverden med velkendte tegnefilmsfigurer, superhelte og eventyrlige væsener. Hovedkaraktererne er handlekraftige og ingen kommer alvorligt til skade. Endvidere har filmen en positiv forløsning til slut. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
15.07.2021
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Space Jam: A New Legacy
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale, Babybio (dansk tale), Babybio (eng. tale)
|

Filmen 'Space Jam: A New Legacy' (Space Jam 2) er opfølgeren til basketball-komedien Space Jam fra 1996. 

En pensioneret Michael Jordan måtte dengang hjælpe et slapt Looney Tunes-hold med at beholde deres frihed.

I den nye film bliver LeBron James og hans søn, Dom, fanget i Server-verset af en ond, kunstig intelligens. LeBron må få dem hjem i sikkerhed ved at lede Snurre Snup, Lola Bunny og hele slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr over et hold af professionelle basketballstjerner, som du aldrig har set dem før.

Det er Tunes vs. Goons i en altafgørende basketballkamp, der vil få stor betydning for LeBrons forhold til sin søn og vise vigtigheden i at være tro mod sig selv.

'Space Jam: A New Legacy' blander ligesom sin forgænger rigtige mennesker med animerede figurer, som vi kender fra Warner Bros.' Looney Tunes-tegnefilm. Således er der genvalg på basketholdet til Snurre Snup, Daffy And, Elmer Fjot og de andre skøre karakterer.

LeBron James er bredt anderkendt som en af basketball-historiens bedste spillere og er den oplagte arvtager til Michael Jordan, der også bejler til titlen som alletiders største.

Filmen vises både med de originale, engelske stemmer og med danske stemmer af bl.a. Andrew Moyo, Tessa, Nellie Ettison, Jens Jacob Tychsen, Donald Andersen, Jasmin Gabay m.fl.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (105 votes)
4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Det er, som om folkene bag den nye ”Space Jam”-fortælling gerne vil sætte hele Warner Brothers’ bagkatalog i scene. Som regel er det sjovt, men det sløver også historien gang på gang." (Casper Hindse)

  • Politiken

    "Filmteknologisk blæret og med fuld skrue på effektjagten. [...] [Jeg er] sikker på, at mange drenge vil kunne genkende sig selv i Dom, der er mere vild med spil end med sport, men hele tiden bliver punket til at vælge det sunde alternativ." (Kim Skotte)

  • Soundvenue

    "Visuelt er alt mere lækkert end i forgængeren, hvor især legen med forskellige animationsstile giver et fedt twist i det, som ellers virker lige lovlig meget som genbrug af præmissen fra ’96-filmen." (Claus Nygaard Petersen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Poul

Jeg nød og ELSKEDE denne film så meget!!!!! Historien er altid unik og sjov, temaet om kærlighed og støtte til dit barn, lidenskab og at lade dem, hvad de vil gøre, og effekterne.

KessenIIIuser/704932

Det ser flot ud, dejlig figurer.

Maks 1 stjerne !

Nick

Fed film - men 1'eren var bedre efter min mening.

Mvh

ken

Space Jam: En ny arv er et stort hit !!! Jeg nød virkelig musikken (We win - Li Baby & Krirk Franklin), der spillede i baggrunden, som instruktøren Korey Coleman laver en stor skærm af LeBron James sociale medier, hvilket var utroligt! Jeg har ikke set Space Jam-filmen fra 1996 med Micheal Jordan i den, men jeg har hørt om den.

LeneKvist

Udmærket film, men den originale er stadig #1

Maria Jael

Jeg synes den var god,let fordøjelig og til tider sjov. Jeg manglede lidt mere af tegneserie figurernes personligheder, men ellers god.

Min kæreste var derimod ikke så begejstret over den. Han synes ikke den levede op til hans forventninger, da han har det 1'eren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.