Cookie- og Privatlivspolitik

South Park - Større, Længere Og Ucensureret

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
South Park - Bigger, Longer And Uncut
|
Versioner: se alle
Originalversion, Sing-A-Long, Særvisning
|

“Oh my God – they killed Kenny!”.

 

Mange ved allerede, at disse ord hører hjemme i tegnefilmserien ’South Park’, som siden 1997 er blevet vist på MTVs sene sendeflade. Filmen, der er ”større, længere og ucensureret”, er ligeså vittig, fræk, plat og politisk ukorrekt som tv-serien og endnu mere underholdende.

Hovedpersonerne er igen de fire kuglerunde tredjeklasseelever Kyle, Stan, Kenny og den overvægtige Cartman. Kenny besøger i spillefilmen Helvede, hvor han møder Satan og Saddam Hussein, der sammen planlægger at overtage verden.

Der er garanti for latterbrøl til den helt store guldmedalje, når Southparks animerede helte går i flæsket på alt fra amerikansk jingoisme til Saddam Hussein. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En film der nok kræver, at man er inde i South Park universet og karakterene på forhånd. De 1½ times fjollerier fik mig ikke til at trække på smilebåndet en eneste gang. Jeg fik dog én enkelt ting ud af den - nemlig en sang på hjernen: "Shut your fucking face uncle fucka!".

Simon

Sangene er sjove og underholdende, og humoren er god, men plat. Ellers ikke så meget andet. En time og tyve minutter flyver afsted.

Wayne

nu bare på film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.