Sound of Metal

Tilladt for børn over 11 år
Filmen starter hektisk, men udvikler snart en eftertænksom stemning. De indledende scener fra en heavy metal-koncert virker ret voldsomme. Filmen indeholder scener, der beskriver døvhed overvældende og klaustrofobisk, lige som vi oplever en desperat ung mand skændes med andre og smadrer ting i afmagt. Der er desuden billeder fra en kranieoperation. Da det voldsomme imidlertid ikke er voldeligt, da det blodige er kortvarigt og indgår i en helbredelsesproces, og da filmen generelt er roligt fortalt, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.05.2021
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sound of Metal
|
Billetter

Filmen 'Sound of Metal' handler om trommeslageren Ruben, der i bogstaveligste forstand er på stikkerne.

Ruben kæmper med at lægge et misbrug bag sig og bryde igennem med musikken, men så sker det værst tænkelige: Pludselig begynder han at miste hørelsen, og det går hurtigt den gale vej.

Nu er gode råd dyre. Først forsøger Ruben at fortsætte som om intet var sket, men da det heller ikke fungerer, må han starte en erkendelsesrejse ind i en fremmed verden uden lyd. 

'Sound of Metal' er en dramatisk film om kærlighed til musikken, men først og fremmest om en indre rejse hos en ung mand, der taber sin identitet, da hørelsen forsvinder.

Riz Ahmed fra Rogue One: A Star Wars Story spiller den kompromisløse hovedrolle over for Olivia Cooke, der er bedst kendt fra Ready Player One.

Filmen går i fodsporene på Oscar-vinderen Whiplash, der ligeledes havde en ung trommeslager i hovedrollen. (copyright: kino.dk)

'Sound of Metal' afventer ny premieredato.

Skal du se Sound of Metal?
(22 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.