Cookie- og Privatlivspolitik

Soul Surfer

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Soul Surfer
|
Drama møder sportsfilm i 'Soul Surfer' om en teenagepige (AnnaSophia Robb), som mister sin arm under et hajangreb, men vælger at fortsætte med at surfe.

Filmen er ikke planlagt til dansk biografdistribution.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Baseret på virkelige hændelser oplever vi en pige hvis drøm som prof. surfer styrtdykker efter en uhyggelig ulykke for derefter at følge hende samle sig selv op igen.

Lige umiddelbart så tror jeg filmen følger virkeligheden ret godt, men de utallige amerikaniserede scener med de "smukke" øjeblikke hvor hovedrollen skal tro på sig selv osv. ødelægger den. Den bliver gjort for romantisk og er blevet bygget mere op omkring den amerikanske drøm end den virkelige situation... Men kan man forvente så meget andet af den?

Mariauser/556478

Soul Surfer er vitterligt en af de bedste film, jeg har set i lang tid. Filmen handler om den mentale styrke og beslutsomhed der er krævet for at rejse sig og komme videre efter en traumatisk hændelse og fungerer som en utrolig tilskyndelse til at overveje hvorvidt man selv er villig til at kæmpe for éns drømme på trods af forhindringer. Soul Surfer er ikke en underholdningsfilm, men en film for følelsen. Den er klart værd at se hvis du ønsker at forlade biografen med følelsen af at have fået noget brugbart med ud igen.

Luiseuser/944169

Soul Surfer er en film der sætter tanker igang, om at hvis man vil så kan man. Hvis man træner nok så kan man og man skal ikke bare give op. Det er det som denne film vil opnå, mest fordi det er basseret på en virkelig hennelse så den når længere ud. Man går i chok lige da man ser det, men efterhånden når filmen rigtig sætter igang så bliver man overvældet af glæde. Over at se en pige komme sig sådan nogenlunde over det og fortsætter det hun altid har haft gjort.
Hun giver ikke bare op nej, hun er en ''fighter''.
Super god film som kan anbefales til skolebrug og normal brug.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.