Cookie- og Privatlivspolitik

Sonic the Hedgehog 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Den indeholder mange scener med forfølgelser, kampe og farefulde situationer, og i flere dramatiske scener bliver filmens hovedfigurer truet og angrebet, og i enkelte tilfælde er det uklart om disse figurer er kommet egentlig til skade. Da filmen også indeholder humor og positive forløsninger, har handlekraftige hovedfigurer, der ikke selv giver udtryk af at være skræmt, og da filmen er delvist animeret, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.03.2022
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sonic the Hedgehog 2
|
Versioner: se alle
2D - eng. tale, 2D - dansk tale, 2D 4DX Eng. Tale, 2D 4DX Dansk Tale, Babybio - dansk tale, Babybio Eng. Tale
|
Sonic the Hedgehog 2 - Plakat

Filmen 'Sonic the Hedgehog 2' er fortsættelsen til Sonic the Hedgehog fra 2020, som var baseret på SEGA-spillene af samme navn med det blå, lynhurtige pindsvin.

I denne nye film har Sonic slået sig ned i Green Hill, hvor han vil bevise, at han er en ægte helt. Men snart vender Dr. Robotnik tilbage sammen med sin nye håndlanger Knuckles.

Den gemene Robotnik leder efter en smaragd, der kan udslette civilisationer og føre hans onde planer ud i livet.

Sammen med sin makker, den tohalede ræv Tails, drager Sonic derfor ud på et jordomspændende eventyr for at finde smaragden før Robotnik og hans håndlangere.

'Sonic the Hedgehog 2' har igen James Marsden, Jim Carrey og Tika Sumpter på rollelisten, mens Ben Schwarz atter lægger stemme til det hurtigløbende pindsvin.

Sonic the Hedgehog så første gang lyset i et spil til konsollen SEGA Mega Drive (i USA: Genesis) i 1991, og han blev hurtigt ophøjet som spilfabrikantens svar på Nintendos maskot Super Mario. Karakteren har siden optrådt i adskillige spil, tegnefilm og endelig i 2020 i den vellykkede og populære biograffilm. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (92 votes)
4.7
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Filmens form er "rigtig spillefilm" - "live action" - med rigtige menneske-skuespillere, hvor de tre rumvæsener så er animeret ind, og dette er simpelthen udført med teknisk perfektion, her samspilles virkelig mennesker og rumvæsener imellem. Det er virkelig imponerende og afgjort en bedre sag, et bedre manuskript og en bedre historie værdig." (Helle Sihm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Folkene bag Sonic-filmene kan sagtens være sjove, når de vil, og blandingen af animation og live action er forunderligt velfungerende det meste af tiden. Men en i forvejen rigeligt lang børnefilm bliver virkelig lang, når selv manuskriptforfatterne mister interessen for deres hovedperson." (Frederik Hoff)

 • Jyllands-Posten

  "Kun to år efter, at vi fik den første film med Sonic the Hedgehog, er fortsættelsens nu klar i biograferne. Den energiske og larmende familiefilm byder dog på lidt mindre Jim Carrey denne gang og er dermed en anelse mindre veloplagt." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Pindsvinet Sonic er langt ude i galaksen, men har fået overraskende godt fat her på jorden. Der er tale om et filmisk sukkerchok." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Jeg synes den er sjov med stort S. Virkelig godt tidsfordriv. Hvem der bare var et et blåt pindsvin med så meget fut i!

Rikke

Denne film er så god! Den var meget bedre end den første og næsten alt, hvad jeg nogensinde havde håbet på i en Sonic-film! Filmen er et kærlighedsbrev til Sonic-fans i alle generationer, mens den stadig er sjov for mere afslappede seere! Selvom den første film var god, manglede den de fleste elementer og viden fra spilserien, men efterfølgeren retter fuldstændig op på det. Jeg er bestemt lidt forudindtaget, da jeg er en livslang stor Sonic the Hedgehog-fan, men jeg laver ikke sjov, når jeg giver denne film 4 en halv stjerner! Det her er det sjoveste, jeg længe har haft i teatret!

Rasmus/Musen

Sonic The Hedgehog 2 er efter min egen personlige mening mindst ligeså veloplagt som den første film. Der er fart, der er action, der er humor. Det kører vist bare på skinner for det blå pindsvin derude. Der har vist aldrig været tvivl om, at Sonic ville passe perfekt til det store lærred. Og som fan af spillene(P.S: Jeg ville næsten løbe rundt i mit hjem igen og igen, når jeg spiller spillene. Men det ville min familie nok blive lidt undrende over til sidst), er jeg vild med alle de referencer og Easter eggs, de har lagt ind i filmen. Jeg er oppe at køre over denne her film i hvert fald. Oppe at køre på maks tempo.

“Gotta go fast... twice!”

Søsuser/807738

Bedre end den første film

Anna

TheDayDreamer

Havde den udsøgte fornøjelse at se "Sonic The Hedgehog 2" i biffen igår, og det var præcis hvad jeg havde brug for efter en lang arbejdsdag! En film der bare byder på hygge og humor, uden et plot der skal gennemtænkes alt for meget.

Hvor 1'eren blev brugt til primært at være en origin story for vores lille blåpelsede ven, byggede denne fortsættelse videre på hans fortælling, udvidede mytologien og universet, samt introducerede nogle nye venner m.m som man kender fra spillene!

Den har samme charme og humor som den første, og jeg synes faktisk den var lige så god (hvilket ellers er en sjældenhed).

Sonic franchisen har allerede fået bekræftet en film nr. 3, OG en spin-off tv serie der kommer til at handle om Knuckles the Echidna, og jeg er ALL FOR IT! Det er ikke ofte at man oplever så vellykkede spilfilmatiseringer, men Sonic har en helt speciel charme og varme, og masser af humor og hjerte!

Det var skønt at være tilbage i den idylliske by Green Hills (og en masse andre steder).

Det her er den perfekte popcorn underholdning for hele familien - så begiv jeg ind til det store lærred og hyg jer et par timer i selskab med The Blue Blur! OG, som altid, så bliv lige hængende når rulleteksterne begynder, for måske vil i komme til at se hvad den næste film byder på.

#DontSpoilSonic2 #Sonic2 #GottaGoFast #SEGA

Rasmus/Musen

Der er så meget i vente for Sonic fans det næste gode stykke tid. Jeg er simpelthen også så pumped up for mere eventyr derude! Og jeg tror helt sikkert, at fansene selv kan være skyld i det. Hvis det ikke var for dem, ville vi sikkert ikke have haft en toer i serien. Specielt fordi fansene var så utilfredse med Sonic`s look i den første film, så filmselskabet Paramount Pictures valgte at ændre ham til noget mere lignende det, vi har set i spillene. Jeg er glad for, at de tog den beslutning i sidste ende. Måske bliver Sonic The Hedgehog et helt filmunivers ligesom fx. Marvel Cinematic Universe(nok ikke helt så mange film endnu dog).

Jeg kan ikke vente mere. Jeg må løbe... stærkt!

Harald

Jeg glæder mig sindssygt MEGA meget, til at se den!

Rasmus/Musen

2022 kommer til at blive det helt store år for Sonic fans. En ny film, et nyt konsolspil og endda en helt ny serie også.

“Gotta go… FAAAAAAAAAST!!

Silver

Så mødes vi igen Rasmus (du kan måske huske mig for svaret på din gamle kommentar vedrørende Sonics nye design, da gik jeg også under navnet Mads), og jeg har ikke andet at sige end HELT SIKKERT (igen ha ha. Jeg har været Sonic fan en stor del af mit liv, jeg går ofte og lytter til musikken fra spillene og sætter mig meget ind i karakterne og spillene. Jeg elskede den første film højt og glædte mig til at se hvor 2'eren ville gå hen ad (især med den vilde after-credits scene!). Mit hype for 2'eren er på et all time high efter at have set traileren og alle de referencer den laver til spillene og vi kan selvfølgelig ikke glemme Sonic, Tails, Knuckles og Eggman de ser alle sammen fantasiske ud og Jim Carey ser ud til at have et brag med at spille den kloge Doktor. 100% min mest ventede film i 2022 uden tvivl!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.