Cookie- og Privatlivspolitik

Solo: A Star Wars Story

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Der er mange voldsomme kamp- og krigsscener med skyderier, eksplosioner, drab og truende personer og væsner. I enkelte emotionelle scener mister eller skilles figurer fra nogle af deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.05.2018
| |
2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Solo: A Star Wars Story
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Level 7 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

Science fiction-filmen 'Solo: A Star Wars Story' er fortællingen om galaksens største charmør, Han Solo, og de unge år som former ham til den selvsikre smugler, vi møder i Star Wars: A New Hope.

Filmen følger Han Solo fra sin tidlige færd som små-hustler til turen ind i en farefuld forbryderverden, hvor hans charme og evner som pilot for alvor bliver sat på prøve. Under vingerne på den garvede slyngel Beckett drager han på sit første eventyr, hvor et bekendtskab fra fortiden påvirker slagets gang. 

På vejen møder han bl.a. sin behårede bedsteven og andenpilot Chewbacca samt den karismatiske plattenslager Lando Calrissian - og får sin første tur i det ikoniske rumskib Millennium Falcon

'Solo: A Star Wars Story' er den anden film i rækken af stjernekrigs spin-offs, hvor forgængeren var Rogue One: A Star Wars Story. Samtidig er det første gang, at Han Solo-karakteren bliver portrætteret af en anden skuespiller end Harrison Ford, som hidtil har medvirket i fire Star Wars-film i rollen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (562 votes)
4.4
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'Solo: A Star Wars Story' er ikke nogen dårlig film. Det er bare med afstand den kedeligste 'Star Wars'-film siden 2005 ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  “Effekterne og de mange mærkelige rumvæsener er som altid en rejse værd ...” (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... actionscenerne fungerer effektivt uden at være ekstraordinære, mens personportrættet aldrig rigtig føles relevant for den figur, som vi ved, Han Solo ender med at være." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  “Alden Ehrenreich er egentlig ganske kæk og kry som den unge Han Solo. Det er bare rigtig svært at se, at han en dag vil blive den sarkastiske stratenrøver og charmør spillet og inkarneret af Harrison Ford.” (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  “Solo er flot og underholdende, men det er ikke en film, som du bliver blæst omkuld af.” (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BT

En feel-good Spin-off, som er blandt de bedste nye i sagaen..

Anders

OK film, men havde forventet mere

Jen Headuser/1439276

Solo må nok være en god nominering til titlen som den absolut værste Star Wars film. Filmen er røvsyg, helt vildt kedelig. Ingen bad om en 2 timer lang historie om én af de mindst fascinerende karakterer (Ja, jeg sagde det), og filmen afspejler voldsomt godt, hvordan ikke engang historien bad om at blive filmatiseret.

René

Jeg var meget spændt på at se den efter den er udkommet. Jeg må sige at den er god på nogle punkter og anderledes på nogle punkter. Filmen var okay men den var lidt langsom til at komme ordentlig igang. Men når det så er sagt så var det en god film. Det var dog først til sidst i filmen at jeg fandt ud af hvornår i historien at man skulle placere den. Men jeg er glad for at selskabet bag filmene har valgt at sætte de andre Spin-Off film på stand-by. Jeg synes nemlig at filmen skuffede på nogle punkter.

Atrice

Er ikke ked af jeg ventede med at se filmen, til den kunne ses hjemme - den var da udemærket og faktisk bedre end forventet, men sådan er det nok, når man ikke forventer så meget. Jeg syntes så, til forskel fra mange andre her, overhovedet ikke at skuespilleren til den unge Han kan nå Harrison til sokkeholderne. Han har slet ikke den charme og det rigtige skæve smil og spil i øjnene, som den "rigtige" Han Solo har. Han prøver, det er klart. Men det virker bare ikke - det er bare ikke det samme. Ellers var filmen spændende nok og en udvidelse af Star Wars universet og hvad det har at byde på, er altid spændende. Men vær ikke ked af det, hvis du ikke nåede filmen i biffen :)

Antaeus

Jeg er stor Star Wars fan og det er første gang jeg ikke har set en Star Wars film i biografen, hvilket skyldes at jeg havde hørt mindre godt om filmen, ikke havde behov for en Han Solo historie samt den mindre heldige 8'er. Men det er Star Wars så på dagen den kom på iTunes så skulle den selvfølgelig ses.

Efter kort tid taber jeg lidt interessen for filmen og vælger at dele den op i et par etapper for ikke at falde i søvn. Den har vel en masse af de ingredienser, som skal til, men timingen, replikkerne, klichéer og irritation over en druide og nogle af skuespillernes væremåde gør at jeg falder lidt af og keder mig hist og pist. Slutningen er dog ganske effektiv og gør at jeg igen lever mig ind i filmen. Jeg er rimeligt underholdt, men den er langt fra hvad vi ellers har set af kvalitet inden for Star Wars og jeg havde ikke behøvet en Solo historie, i hvert fald ikke som denne er skruet sammen, de gamle film står faktisk bedre uden. Og over for den anden udstikker i Star Wars universet så er Rogue One langt bedre.

Valdemar

Faktisk definitionen af okay, dog med potentiale.

Mikkel

Den kan ses i mangel af bedre. Klart en film i den lave ende af skalaen sammenlignet med de andre Star Wars film. Jeg har læst, at de optog det meste om, fordi Han Solo kom til at fremstå som et latterligt fjols i første forsøg. Det var formentlig en god beslutning.

Madsuser/12006

Måske.. nej, helt definitivt den ringeste star wars film der overhovedet er lavet. Jeg har set den én gang, og det var nok, modsat resten af filmene, kan man ikke se den her mere end én gang.

Johan

Jeg synes, at filmen er god - klart bedre, end hvad anmelderne giver den. Den er underholdende - og jeg synes, at den passer fint ind Star Wars-trilogien. Ligesom andre pointerer giver jeg ikke den sidste stjerne, siden at der mangler det sidste i handlingsforløbet førend det vitterligt er en film, man husker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.