Cookie- og Privatlivspolitik

Snow White and the Huntsman

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.06.2012
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Snow White and the Huntsman
|

I 'Snow White and the Huntsman' er den smukke Prinsesse Snehvide (Kristen Stewart) den eneste, der kan sætte en stopper for den onde Dronning Ravenas (Charlize Theron) magt.

Dronningen har brug for Snehvides rene hjerte for at kunne beholde sine mørke kræfter og befaler hende derfor dræbt. Men Snehvide når med nød og næppe at flygte fra slottet og ud i den forbandede skov, inden dronningen gør det af med hende.

Den frygtløse jæger (Chris Hemsworth) sendes ud for at finde Snehvide og hente hende og hendes unge hjerte tilbage til slottet. Men da jægeren finder Snehvide i live, beslutter han sig for at beskytte hende i stedet, og sammen tager de to kampen op mod dronningens ødelæggende regime.

I rollen som den handlekraftige udgave af Snehvide ses Kristen Stewart, som er bedst kendt som Bella Swan i Twilight-sagaen. Hendes medsammensvorne jæger spilles af det australske muskelbundt Chris Hemsworth, også kendt som Thor i The Avengers.

'Snow White and the Huntsman' er den anden nyfortolkning af Brødrene Grimms klassiske eventyr om den smukke, udstødte prinsesse Snehvide, vi ser i år. Den første var Lille spejl på væggen der.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1162 votes)
4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et flot, stemningsfuldt men til tider også overfladisk og rodet univers... Akilleshælen er Kristen Stewart, der med sit kejtet-kantede udtryk aldrig helt overbeviser som æterisk drømme-prinsesse..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... selvom det klassiske eventyr her har fået en ny, mørk, flot og truende gang lak, så er hovedet på intet tidspunkt ved at sprænges af spænding." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... som så mange gange før hjælper det ikke med nok så mange computere på overarbejde, når det helt basale - manuskript og skuespil - ikke er på plads." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Effektmageriet bruges med mening og omtanke til at skabe det univers, der i den grad er filmens tiltrækning." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "I begyndelsen syntes jeg, at 'Snow White and The Huntsman' virkede frygtelig overlæsset... Men efterhånden lykkes det faktisk for Rupert Sanders at få en ganske flot og effektiv fantasyfilm ud af anstrengelserne." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Universet er smukt konstrueret. I Danmark bliver udfordringen at lokke målgruppen ind. Vi har aldrig hørt ordentligt efter, når fantasygenren taler til voksne." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Fra begyndelsen er tanken vel at se det fra et andet perspektiv, og gøre snehvide til mindre offer og mere selvstændig. Derudover har man tilføjet flere elementer som ikke hører med til den oprindelige historie.

Men man har alligevel ikke turdet at gå all-in - for der skulle lige være dværge og nuttede dyr med. Især det sidste klæder ikke filmen, som ender med at blive en underlig fusion mellem andre eventyr og det oprindelige. Synd for skuespillerne gør det hæderligt.

Maggie Smith

skod - det siger alt. Forventningerne var høje, men den er elendig.

Mikkel Poulsen

Udkommer 22 April 2016 og hedder The Huntsman, den er igen med Chris Hemsworth som The Huntsman, samt Charlize Theron som den onde Dronning Ravenas. Dog vender Kristen Stewart ikke tilbage som Snow White!

Annemette

Virkelig positivt overrasket, den var pengene værd!

Katja

Havde det ikke været for de to skuespilleres tilstedeværelse, havde jeg virkelig ikke haft meget tilovers for filmen.. for Kirsten Stewarts begrænsede (og irriterende) ansigtsudtryk gjorde filmen en smule uudholdelig i mange af hendes scener..

Men jeg synes filmen havde en masse flotte visual effects og den måde de portrætterede de 7 små dværge på var også ret interessant!

Men nøj hvor havde filmen været bedre, efter min mening, såfremt Emma Watson havde spillet prinsessen!

Henrikuser/301717

Tjah, det er den dprligste film jeg har set i biografen i de seneste 5 år.
Dårlig histore og i bedste fald middelmådigt skuespil.

Jeg ville aldrig gå i biografen og se en efterfølger!

Sussie Faldt Hansen

Det var en rigtig god film som jeg anbefalede til alle mine venner :)

johnny

Underholdende og flot film med gode special effecs. 7/10 *

Pernille

Spændende version af den gamle klassiker! Jeg fortrækker en masse action i eventyr og det kan man ikke sige der mangler :) og til pigerne kan jeg kun forsikre dem om at en lækker fyr IKKE er noget der mangler!

Pernille

Spændende version af den gamle klassiker! Jeg fortrækker en masse action i eventyr og det kan man ikke sige der mangler :) og til pigerne kan jeg kun forsikre dem om at en lækker fyr IKKE er noget der mangler!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.