Cookie- og Privatlivspolitik

Snakes on a Plane

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.09.2006
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Snakes on a Plane
|

Samuel L. Jackson har rollen som barsk FBI agent, der ombord på et charterfly befinder sig blandt hundredvis af livsfarlige giftslanger sluppet løs, som et led i en morders skrupelløse plan.

Kort efter afgang slipper slangerne ud og snor sig vej gennem flyets indre. Samuel L. Jackson samt en gruppe af de øvrige passagerer får nu mere end travlt med at holde slangerne væk – og ikke mindst flyet i luften...

'Snakes on a Plane' er allerede blevet kult verden over, og bryder man sig hverken om slanger eller flyskræk er der en heftig oplevelse i vente.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Man forsøger febrilsk at holde denne film svævende ved at kigge dybt i værktøjskassen med effekter og twists. Men det kan ikke holde denne katastrofe flyvende. Gassen fiser forbavsende hurtigt ud af trykkabinen og så kan Jackson råbe og skrige lige så højt han vil i de højere luftlag. Man kan ikke altid lappe en rådden slange uanset hvor mange kunstgreb og krumspring man foretager. Titlen siger det meste - filmen handler om nærmest ingenting.

Frank

Dårlig film

Lars Michael

Jeg hader slanger ,men jeg var positiv over filmen , jeg havde ikke set at filmen ville være god.

Dude

Synes nu at det er en god film med gode skuespillere. Håber bare at jeg aldrig kommer til at opleve sådan er hektisk flyvetur.

Wayne

og det gjorde ikke noget hvis den så var spændende eller sjov - desværre er den ingen af delene.

Nicolai

En god skuespiller, et dårligt manuskript = dårlig film. Jeg har ikke oplevet endnu, at en god skuespiller kan redde en film og denne er ingen undtagelse

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.