Cookie- og Privatlivspolitik

Smukke mennesker

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.09.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Smukke mennesker
|
I 'Smukke mennesker' møder vi fire mennesker, der alle længes efter kærlighed, hvis veje på uforudsigelig vis krydses.

Ingeborg (Bodil Jørgensen) føler sig ikke længere attraktiv.

Jonas (Sebastian Jessen) er en ung fyr, der er så attraktiv, at han i bogstaveligste forstand kan sælge ud af det.

Anna (Mille Hoffmeyer Lehfeldt) er en yngre kvinde med en fysisk skade, og Anders (Henrik Prip) en ældre mand med en psykisk brist.

Alle fire vil de kæmpe sig til et bedre liv, og i filmen flettes fortællingen om de fire mennesker sammen.

'Smukke mennesker' er den første spillefilm af Mikkel Munch-Fals ('DR2 Premiere').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
4.8
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Mikkel Munch-Fals' speciale er nemlig at gestalte ekstremt akavede og pinlige situationer, og dem er der så mange af i denne film, at de i længden bliver lammende ligegyldige." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "...morsom, bevægende og herligt grotesk." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Instruktøren er god til at vise de modsat rettede følelser, det dobbelttydige og scenerne drejer ofte 180 grader på få sekunder. Det er dygtigt gjort og sjældent set i dansk film." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... desværre så fortænkt og så glat, at filmen glider af bevidstheden næsten i samme øjeblik, man forlader biografen." ()

 • Jyllands-Posten

 • Politiken

  "... denne på én gang meget danske og meget udanske debut er som helhed imponerende sikker og rummer store løfter for Mikkel Munch-Fals." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "'Smukke mennesker' er en betydelig og betragtelig debut for filmskaberen Mikkel Munch-Fals..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michelleuser/603857

Jeg synes filmen var rigtig rigtig god - Dog forstår jeg simpelthen ikke prologen med manden der græder og slutningen hvor han også er med. Det går mig på - Er der nogen der kan hjælpe mig? ;)

Dorteuser/657492

Det var en sjov, mærkelig, anderledes og også lidt sørgelig film. Rigtig gode skuespiller præstationer. Især må jeg sige at Sebastian Jessen virkelig gør det godt. Håber ikke der findes for mange af denne slags mennesker.

Kasper Dahl Nicolajsen

Det er en fantastisk, ulækker, vammel, sjov, rystende og hyggelig film på en og samme tid. Hvilket gør filmen så fantastisk. Munch-Fals præsterer virkelig, at få os til at føle med de her personer i filmen, og få sympati for deres lidelser. Vi ser hvordan de prøver at klare hverdagen, og deres besværlige tilværelse, og ser nogle meget ulækre og makabre scener med dem, som måske ikke er for alle. Men det er nødvendigt for at man skal lære at kende personerne ordentligt, og få sympati for dem. Slutningen er desuden genial på denne film, og man kan ikke lade være med at grine i slut scenen. Da man gik ud af biografen var man simpelthen filmmæt på den gode måde, og glad indeni, for denne fantastiske fortælling.
Men nu vil jeg ikke længere fortælle hvor fantastisk den er, det må du selv tage ind og opleve!

Louisuser/522790

Helt fantastisk film. Den bedste danske film jeg har set indtil videre. Utrolige skuespilspræstationer og og god handling. Den kan varmt anbefales.

sarauser/768403

Det var godt nok en mærkelig trailer, synes IKKE den er sjov, og tror vidst det er meningen at den skal være det. Hmmm godt Mikkel plejer at stå bag kameraet ;)

Katharinauser/424389

lidt speciel, anderledes, dog gode skuespillerpræstationer

Peteruser/702418

Det er godt nok den bedste biograf oplevelse jeg har haft i lang tid. Kan varmt anbefales..

Rasmus

Den er ret monoton, næsten INTET godt sker der gennem hele filmen. Kun det mørke i mennesker opstår. Humoren der er med er præget af tragikomik.
Nære følelser fra publikum til karakterene opstår heller ikke, ifølge mig, da jeg ikk synes vi får nok baggrund om hovedpersonerne.
"Happy endningen" og op til, virker atlså konstrueret og er alligevel, hvis man tænker over den,igen, faktisk ret tragisk.

Men ellers potent skuespil og flotte filmiske virkemidler.

Jensuser/8080

Jeg vil mægtig gerne se den... Men den skal lige komme til Midt-/Vestjylland først..

Else Lisberguser/212698

Det er godt nok ikke en film, man tager sin mor eller date med ind og ser, men sjov og uforudsigelig er den. Sikken fantasi der skal til for at finde på den historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.