Cookie- og Privatlivspolitik

Smølferne 2

Tilladt for alle
Filmen er gennemgående fortalt i et roligt tempo og en med en varm tone, hvor der lægges vægt på falde-på-halen-komik. Den indeholder dog også flere lettere dramatiske scener, hvor smølfer og mennesker udsættes for forskellige farer. I en scene har Smølfine et mareridt, hvor brugen af dramatisk musik og drømmefigurernes positurer understreger scenens uhygge. I en anden scene ser man en mand, der er ved at blive spist af en forvokset kat. Da hovedkaraktererne som udgangspunkt er stærke og handlekraftige, og da de dramatiske scener forløses hurtigt med komiske indslag, vurderes det, at filmen ikke vil kunne skræmme børn.

Se mere på medierådet.dk
05.09.2013
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Smurfs 2
|
Versioner: se alle
Originalversion, 2D - dansk tale
|

I 'Smølferne 2' pønser den onde troldmand Gargamel på en ny plan. Han har skabt et par fjendtlige, smølfelignende væsner kaldet fræklinger, som han håber, vil lade ham høste den magiske smølfe-essens.

Det går dog op for ham, at kun rigtige smølfer kan give ham, hvad han vil have, og at Smølfine er den eneste, der kender den hemmelige magiske formular, som kan forvandle fræklinger til rigtige smølfer. Derfor beslutter Gargamel sig for at kidnappe den stakkels Smølfine og tage hende med til Paris, hvor han har opnået stjernestatus som verdens største magiker.

Gammelsmølf og tre af hans artsfæller må nu vende tilbage til vores verden for at redde Smølfine og stoppe Gargamels skumle planer.

’Smølferne’ er oprindeligt en tegneserie skabt af den belgiske tegner og forfatter Peyo i 1958. Siden er der udkommet talrige tegnefilm, computerspil og små plastikfigurer. Filmen vises med dansk tale af bl.a. Jens Jacob Tychsen, Pernille Rosendahl og Nis Bank-Mikkelsen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (221 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bente

Var smølfe-fan, så selvf. var den et hit selv om man er fra 1976 :P

Vetterslev

Sød og underholdene.

Nicole

Nogen der ved om den stadig bliver spillet i Århus?

Yama

Ved ikke hvordan man køber det

Kristoffer

Rigtig flot animation!

God familiefilm, min pige på 5 år var helt vild med den :-)

Joakim

Flot animation!
Jeg var inde at se den med en veninde og hendes lillesøster på 7 år, og vi syntes sådan set alle 3 at filmen var rigtig god,sjov og underholdende! :-)

Som mange andre børnefilm.. En fantastisk handling, sød slutning! - Elsker det! :-)
Endnu et godt eksemplar af en rigtig børnefilm!

Det var bestemt ikke spil af penge fra min side! :-)

Marie Louiseuser/660918

Udmærket film også for det noget yngre publikum. Så den med min datter på 5 og den blev modtaget godt. Har den rette balancen mellem spænding/uhygge og det gode og de modige.

Lena

Sjov og underholdende for hele familien. Det hjælper at have set den første, men det er ingen forudsætning. Spænding og overraskende. Kan varmt anbefales!

Caja

Hyggelig film. Helt klart noget for børn ;)

Mette

Super sjov film.. Mine børn på 8 og 5 var helt vilde med den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.