Cookie- og Privatlivspolitik

Smallfoot

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående actionfyldt og humoristisk stemning. Der er mange scener med ydre voldsomme hændelser, men det etableres tidligt, at de animerede figurer kan udsættes for voldsomme fald og andre fysiske påvirkninger uden at lide skade. Da universet er animeret og ligger langt fra det realistiske, og da der ikke optræder figurer, som er egentligt farlige for de centrale karakterer, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
04.10.2018
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Smallfoot
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio - dansk tale
|

I animationsfilmen ’Smallfoot’ bor den unge yeti Migo i en landsby i bjergene, hvor man ikke sætter spørgsmålstegn ved sin omverden. En dag finder Migo noget han troede var en myte – et menneske.

Ingen i hans landsby tror på ham, og det sætter ham ud på en rejse for at bevise overfor sin landsby, at de såkaldte ’smallfoots’ eksisterer.

Hans afsløring skaber splid i den lille landsby, og Migo må forsvare hans nye opdagelse overfor landsbyens strenge leder. Han møder meget modstand og må stå fast på, hvad han tror på.

’Smallfoot’ er en film for hele familien om at tro på sig selv og følge ens egne veje. Undervejs inkluderes flere musikstykker med både nye, originale sange og omarbejdelser af gamle klassikere – bl.a. en rap af den danske hiphop’er L.O.C.

Sammen med sangene er animationsfilmen også fyldt med masser af humor, hæsblæsende action og falde på halen-komedie, som man fx har set i de populære Ice Age-film. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (129 votes)
4.5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... en overraskende veloplagt og velspillende animationskomedie." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Børnefilmen er langt hen ad vejen voksnes dagdrømme om en bedre verden." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "'Smallfoot' er sød, sjov og meget fornuftig." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rose Lambaa-Langlo

God film, med nogle søde figurer :)

Mr it

Elendig humor og halv-tamme jokes, kan sammenlignes med fredags- Disney sjov. Må indrømme jeg holdte ikke længere end 10 minutter, hvortil jeg forlod biografen og gik hjem og så Theo & Den Magiske Talisman . Den er der mere underholdningsværdi i.

Hvis man kunne give filmen: "Small Foot" minus stjerner, havde den fået minus 3- stjerner.

Maria

Smallfoot er en meget sød film. Jeg var vild med sangene og især L.O.C.’s version af rap-sangen var fantastisk! Ærgerligt at man ikke kan købe den nogen steder...

Dorthe P. user/198625

Så skøn film ❤️

Spidermanuser/166287

et besøg værd i efterårets mørke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.