Cookie- og Privatlivspolitik

Slow West

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
22.10.2015
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Slow West
|

Filmen 'Slow West' handler om den unge skotte Jay Cavendish, der ved en fejltagelse bliver skyld i at pigen Rose anklages for mord.

Rose og hendes far flygter til Amerika, og den unge mand følger efter for at blive genforenet med sin udkårne. På rejsen gennem det vilde vesten møder Jay den mystiske cowboy Silas Selleck, der beslutter sig for at akkompagnere ham.

Duoen er dog ikke de eneste, der søger Rose, og snart får de en gruppe hensynsløse dusørjægere i hælene.

'Slow West' har Michael Fassbender i rollen som Silas, mens den unge hovedrolle spilles af Kodi Smit-McPee (The Road). Filmen vandt jury-prisen på Sundance Filmfestivalen, og er desuden instruktøren John Macleans første spillefilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er en brutal sanselighed i landskaberne, som er besættende og bedragerisk solbeskinnede - fornemt fanget af britiske Robbie Ryan." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "'Slow West' bevæger sig langsomt, men bliver aldrig kedelig. [...] Så simpel og alligevel så kompliceret." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Instruktøren Maclean behersker i den grad antydningens kunst og leger elegant med vores genre-forventninger og hele western-mytologien..." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er en sjov idé at slippe en uhelbredelig romantiker løs i Det vilde Vesten. Men det forbliver også kun en idé, som John Maclean bruger til kulisse for skævvridninger af klassiske westernelementer og smukke billeder fra den vide prærie." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Der er på én gang noget ekstremt anderledes og fuldkommen velkendt over 'Slow West', for Maclean kender genren og formår at lege med konventionerne, så udtrykket bliver nyt." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... Maclean kan sin genrefilm, men han kan også noget med tone, legesyg elegance og voldsomhed, og spillet mellem den naive unge og den post-naive gryntende Silas." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Visuelt overdådig og med underlægningsmusik der giver den helt rigtige western stemning. Filmens titel advarer om, at man ikke skal forvente en western spækket med action og skuddueller. Men der er faktisk langt mere action, end jeg lige havde forventet. Jeg blev ikke super engageret i karakterene, mens Slow West må dog siges at være blandt de bedste westerns inden for de seneste 5 år.

Wayne

Michael Fassbender har studeret Clint Eastwood, og rammer den fåmældte revolvermand ganske godt - selv røgpinden mellem tænderne, har han med.

Det er ikke ofte man i en western hører en sætning som; "Charles Darwin taler om evolution og naturlig udvælgelse. For vores skyld må vi håbe han tager fejl".

Om man synes om slutningen, som mest virker som om en absurd cirkusforestilling, hvor det virker som om John Maclean tager dybt pis på westerngenren, er nok afgørende for om man synes filmen er god.

Personligt har jeg intet imod westernkomedier - men det udgiver filmen sig ikke som, før til slut.

Filmen glider pludselig over i en anden genre, og det gjorde ikke noget godt for mig. Ærgerligt.

Isakuser/1001134

Udemærket, men plads til forbedringer

joan

Super god...Langsom og barsk fortælling...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.