Cookie- og Privatlivspolitik

Sleepless in Seattle (1993)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Sleepless in Seattle
|

Sam (Tom Hanks) har for nylig mistet sin kone og kan ikke rigtig finde ud af, hvordan han skal møde en ny partner. Sams søn Jonah (Ross Malinger) kunne godt tænke sig, at der kom ind kvinde ind i hans og faderens liv, så Jonah ringer op til en landsdækkende radio og får Sam til at snakke med studieværten om diverse problemer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
3.6
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lotte

Man kan se den igen og igen.

HeleneColor

Det er meget længe siden jeg har set en feel-good-romantisk-drama-komedie, som har fået mine ben i blød. Filmen har simpelhen varmet mig indeni, og fik mig til at rødme

Stemningen fra det gode 90'er, med charmen og humøret, jeg elsker det. Ligeledes til soundtracket, med skønne hits. Til hjerteskærende historie, om en dreng der ønsker det bedste for hans far, siden de lige har mistet et kær medlem af familien

Det er ren og skær en film, jeg skal se igen.. Tom Hanks varmer mit hjerte godt:)

Jakob P.

Sleepless In Seattle får 4 stjerner af Anmelderen ****

Med Tom Hanks og Meg Ryan i samme komedie kan man ikke gå galt i byen, man føler man sidder og ser aktuelle begivenheder finde sted uden man tænker over at det rent faktisk er en film man sidder og ser. Man glemmer tid og sted, når denne romantiske komedie ruller hen over skærmen, og når man følger Tom Hanks spille en single enkemand som har mistet sin kone, og som er alene med sin søn. På samme måde bliver man fortryllet når Meg Ryan spiller den drømmende journalist Annie, som er villig til at gå langt for at finde sin eneste ene i hendes kærlighedsliv. Det er bare en god kombination, og Tom Hanks og Meg Ryan er bare et godt team.

Sam Baldwin er en arkitekt, og bor i Seattle med sin søn på 8 år. Da Sam ufrivilligt kommer med i et radioprogram, som hans søn har ringet til, så bliver hans postkasse oversvømmet med breve fra kvinder som alle gerne vil møde ham. Annie Reed er journalist og arbejder på et ugeblad, og hun er meget inspireret af Sams historie, og overbevist om at det er hendes skæbne at møde Sam. Der er bare et lille problem, Annie er forlovet med Walther, og de står til at blive gift næste sommer. Men Annie er stor fan af romantiske Hollywood-film om skæbnesvanger kærlighed, og ren magi mellem to mennesker, så spørgsmålet er om hun er i det rette forhold, eller hvad.

Sleepless in Seattle er en underholdende og morsom komedie, og man føler som seer at man er kommet i rigtig godt selskab, og i gode hænder. Tom Hanks og Meg Ryan er begge to fabelagtige gode skuespillere, som gør det godt, og som har en rigtig god kemi i denne komedie om ægte kærlighed. Nogle gange er det jo ikke særlig nemt at finde den ægte kærlighed, som bare føles ægte og giver en følelsen af at flyve og svæve, og som bare er ren magi. Det er den slags kærlighed som denne her film handler om, og det er den som Sam Baldwin (Tom Hanks) og Annie Reed (Meg Ryan) finder i denne her film, som er en rigtig klassiker. Denne romantiske komedie er et must-have til dvd-samlingen.

Frank

Okay film

S. Rico

Det er oplagt at sammenligne Søvnløs i Seattle med Da Harry mødte Sally. Jeg kan lide dem begge, men Søvnløs i Seattle er noget mere sødsuppe agtig, hvilket nok hænger sammen med, at Tom Hanks er mere rar end morsom. Er man til en feel-good movie, så går man ikke forgæves her.

Wayne

Sød fortælling, hvor største drama er om de får hinanden til sidst.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.