Cookie- og Privatlivspolitik

Sky High

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
07.10.2005
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sky High
|

Når du er søn af verdens mest legendariske superhelte, The Commander og Jetstream, er der kun en skole, du kan gå på, nemlig Sky High.

Sky High er en eliteskole, som påtager sig ansvaret for at forme morgendagens superhelte. Men da Will Stronghold begynder på skolen, ejer han ikke skyggen af superkræfter.

Takket være sine superhelte-forældre, skal Will forsøge at overleve det første år, undgå en led gymnastiklærer, en bølle med superfart og en rod der skyder ild med hænderne. For slet ikke at om alle de traditionelle teenageproblemer.

Og da en ond skurk truer hans familie, venner og skolen, må Will bruge sine nyfundne superkræfter og bevise, at han er en rigtig superhelt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Som andre har skrevet, så er det noget, som man har set før. X-men serien er et fint eksempel på mennesker med overnaturlig kræfter. Og fungere også væsentligt bedre i den serie. Jo, så er der jo det, at det er en skole for nogle, som har har overnaturlige kræfter. Lyder det ikke bekendt?, jo, ihvertfald hvis man har set eller hørt om en serie kaldt Harry Potter. Hvilket jeg går ud fra alle her gjort.

Er filmen god? Nej, ikke specielt. Er filmen interessant? Både og, det kunne være en god ide. Men desværre er det samlede resultat i filmen lidt skidt og ikke specielt original.

Wayne

for alvor blev populære, var der denne herlige parodi på genren som sagtens kan tåle at blive set igen.

Line FS

Okay, det er bare overordnet virkelig en film på lavt niveau. På trods af det, er der da et par meget gode ting. Undeholdende nok at stene til.

Jeff

Ouch!

S. Rico

Ganske udmærket og super underholdende. Selv om der efterhånden findes utallige film, der handler om folk med superkræfter, så har denne sin egen charme og originalitet. Den kan dog på ingen måde måle sig med den ægte vare: X-men.

Tribute

Den var over fed og lidt spænende.
Sky High er en fed Action film for alle dem som kan lide film med forskelige slags superhelte kræfter og anderledes komedie.
Jeg grinte flere gange i filmen fordi at den var lidt mærkelig. Jeg syntes at den er god men blev lidt dårlig flere gange, derfor for den 4 stjerner.

Nogenuser/12232

det er en god ide, men det er bare ikke godt nok, og det kunne være lavet bedre

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.