Cookie- og Privatlivspolitik

Skovens hemmelige rige

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
23.05.2013
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Epic
|

I animationsfilmen 'Skovens hemmelige rige' bliver teenagepigen Mary på magisk vis transporteret ind i en hemmelig verden, hvor skovens beskyttere, Bladfolket, lever i al hemmelighed.

De små væsner kæmper til daglig en kamp for naturen, der ikke bare trues af menneskeheden, men også er i direkte fare for udryddelse pga. onde kræfter i skoven.

Mary må derfor slå sig sammen med et hold af finurlige og unikke karakterer for at forsøge at redde Bladfolkets frodige verden… og dermed også menneskets.

Filmen er produceret af folkene bag 'Rio'(2011), og instrueret af Chris Wedge, der tidligere har tacklet forhistorisk animation med den første Ice Age-film (2002) og fremtidige universer med 'Robotter' (2005).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
4.3
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Selve historien er sød og opbyggelig, men desværre ikke helt så finurlig som billedsiden. Først og fremmest fordi Chris Wedge ikke for alvor tør lade historien blive dramatisk og derfor bløder op med rigeligt med fjollescener, så snart det bliver for alvorligt. (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  Med fin og sjov animation og et velformuleret budskab er 'Skovens hemmelige rige' perfekt for hele familien. (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Selv på eventyrets fri præmisser bliver det meget svært at tage historien så alvorligt, at man bekymrer sig om udfaldet. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Ud over den fine historie byder 'Skovens hemmelige rige' på flot animation, der giver baghjul til de (kilo)metervareproduktioner, som ungerne ofte spises af med. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Denne 'Klokkeblomst' møder 'Jens Lyn'-historie (er) altså en meget artig skuffelse. (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amalie user/1088339

Det er noget tid siden, at jeg har set en så god animationfilm.
Den var forfriskende med nogle søde væsner og håber på, at de laver en efterfølger :)

Wayne

Vi har helte og skurke, og en tragedie - garneret med sjove bifigurer, flot animeret, der mangler måske lige lidt på musikken. Men endnu engang beviser Dreamworks at de kan deres kram.

S. Rico

Arthur og Minimoyserne, Alice i Eventyrland og Klokkeblomst og Feernes Hemmelighed.

Nelineuser/653078

Jeg giver den 4 stjerne, da de to drenge (4&7år) jeg havde med der ind fandt den underholdende og var glad for at se den (: personligt fandt jeg selve historien en smule kedelig, da der ikke var brugt så meget energi på et voksent-aspekt i filmen (såsom Disney gør i deres film) hvor der er kommentar som er henvendt til voksne ..(:

Jensuser/8705

det er set før, og selvom den har nogle flotte øjeblikke, så kan de være ret sværer virkeligt at føle. De danske stemmer er til gengæld flot skruet sammen, og historien er okay, men det redder ikek filmen fra mere end 2 stjerner, mest fordi dens brug af 3D var SÅ skuffende, vi føler jo aldrig at vi er med i slaet eller under de decideret vilde øjjeblike!

Maria

Filmen var sød, men utrolig dårligt oversat! Nøj hvor var der mange gange hvor man ikke kunne forstå hvad der blev sagt og der var tilsvarende ligeså mange gange hvor jokes, som sikkert var rigtig sjove på originalsproget, faldt til jorden på dansk.

Det ville være rart hvis oversættelsesselskaberne tog sig lidt mere sammen, så kvaliteten for fremtiden kunne blive bedre, tak. :)

Mike

God nok animations film, med en super animation og god underholdning, selve filmen er ret flot. men jeg synes bare lidt man har set konceptet før. blandt andet det med at man kommer ind i en verden hvori man ikke rigtigt hører til, og at der er en stædig forældre der prøver at bevise noget, og personens søn/datter ikke tror på det, men det så viser sig at være sandt.

Horsi

En fremragende film hvor der har været fokus på at detaljer også skal være i orden.

Jeg fandt den flot og den formåede at overraske mig et par gange. Alt i alt en god film

Jonas Nikolaj Rasmussen

En hyggelig og god film.

Jensuser/354867

Der har været en god stime af animationsfilm på det seneste (Croods, De Eventyrlige Vogtere) men Skovens Hemmelige Rige er ikke bare en kedelig historie men også uinspireret indtalt af de danske stemmer og manuskriptet er kluntet oversat. Vent til den kan streames og undgå biografen for den her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.