Cookie- og Privatlivspolitik

Skolen med magiske dyr

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk og eventyrlig stemning. Den indeholder enkelte scener med mild dramatik, men da involverede figurer ikke virker synderligt skræmte, og da ingen kommer til skade, vurderes det, at filmen ikke vil virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
13.10.2022
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Die Schule der magischen Tiere
|
Versioner: se alle
2D, 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|
Billetter
Skolen med magiske dyr plakat

Familiefilmen 'Skolen med magiske dyr' er en filmatisering af Margit Auers populære børnebogserie, som er solgt i næsten 5 mio. eksemplarer.

Ida Kronborg er flyttet til en anden by, og er nu den „nye pige“ på Østre Skole. Hun har det svært i klassen, hvor den ledende pigegruppe holder hende udenfor, og så er der kun én siddeplads tilbage til hende på første skoledag – ved siden af outsideren Benja.

En dag introducerer hendes lærer børnene for Mortimer Morrison, der rejser rundt i verden og leder efter „magiske dyr“. Hvert af disse dyr er forudbestemt til at blive et barns soulmate. Af alle eleverne er nytilkomne Ida og outsideren Benja de første i klassen, der får magiske ledsagere!

Fra nu af har Benja den ældgamle og kloge skildpadde Henrietta ved sin side og Ida den snedige ræv Rabbat, og da genstande begynder at forsvinde fra skolen, må børnene og de magiske dyr holde sammen for at løse mysteriet om „skoletyven“.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (47 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Fantasifuld familiefilm udforsker et venskab mellem mennesker og talende dyr i et spændende eventyr." (Astrid Maan Thomsen)

  • Politiken

    "Med sin stivbenede instruktion og et manus med nødløsninger, klichékarakterer og umotiverede musicalscener til ufængende musik kan 'Skolen med magiske dyr' være glad for, at den klasse ikke skal til eksamen." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benjaminuser/914659

Selvom man også godt kan tage den akademiske kritiker-hat på og pege fingre ad den poppede og kitchede stil, fungerer den fint som sød, harmløs og visuelt flot familiefilm for flere aldre (4, 7 og 52 år...)

Kirsten

Værd at anbefale

Mette

Den kan jeg varmt anbefale

Sofie

Det er en virkelig god og ikke mindst sjov familiefilm! Så den med min niece og nevø, og vi er alle ellevilde med den! Den bør enhver familie se!

Pernille

Var inde st se filmen med 3 børn på 9, 7 og 6 år.
Den 9-årige elsker bøgerne bag filmen og var særdeles begejstret for filmen. 6 stjerner, siger hun - den er virkelig god!!
Lillebror på 7 giver også 6 stjerne “den var mega god”. Lillesøster på 6 synes også den var til 6 stjerner. Den voksne nød også filmen. Søde børneskuespillere, godt plot med et rigtig fint budskab: selvom vi er forskellige, har vi brug for hinanden - og ikke mindst iørefaldende sang/musik gennem hele filmen. Vi glæder os allerede til film 2!!

Marie

Var inde og se den med min niece og nevøer og de var helt vilde med den. Rigtig sød film!
Og så er det vigtigste jo også at børnene godt kunne lide og det kunne de, de snakker ikke om andet for tiden.

Sara

Jeg nyder normalvis at se børnefilm i biografen med ungerne. Men denne gang vred jeg mig i sædet. Den var så tåkrummende at det gjorde helt ondt at se. Overdrevne karikerede 90'er-High School-film fra USA-agtige karakterer, et forudsigeligt amatøragtigt plot, pinagtigt fejlslagne forsøg på humor og dybde. En af de dårligste film jeg har set.

svenuser/833694

Jeg har allerede lejet og set filmen på amazon prime. Filmen kom allerede i biografen i andre lande i 2021 og kan allerede købes som dvd og blueray. ok ikke med dansk tale :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.