Cookie- og Privatlivspolitik

Skjold & Isabel

Tilladt for alle
Skjold på 17 og Isabel på 18 er ikke længere kærester, men de har samtidig svært ved at give rigtigt slip. De bliver ved med at ses og er fortsat viklet ind i kærlige følelser, et stærkt venskab og tilbagevendende konflikter. Men hvad vil der ske, hvis Isabel gør alvor af at flytte alene til Barcelona?

Se mere på medierådet.dk
24.05.2018
| |
1 time 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Skjold & Isabel
|
Versioner: se alle
2D, English subtitles, Særvisning
|

Den danske dokumentarfilm 'Skjold & Isabel' følger de to titelkarakterer på henholdsvis 17 og 18 år, som ikke længere er kærester, men vil for altid være hinandens første kærlighed.

En sårbar og forvirrende tid for de to hen over en lang sommer i København, hvor de prøver at definere hvem de selv er, både som par og hver for sig.

Teenagerne er viklet ind i kærlige følelser og et stærkt venskab, og har svært ved at lade hinanden gå, så for at bryde med sine følelser beslutter Isabel sig for at flytte alene til Barcelona. Men vil deres nye frihed give Skjold og Isabel svarene på hvem de er? 

'Skjold & Isabel' blev vist til CPH:DOX 2018 og er instrueret af Emil Næsby Hansen, som havde fundet kæresteparret i virkeligheden igennem Instagram.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
5.3
5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Filmen er observerende, drivende, danderende, helt som de unge selv." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "'Skjold & Isabel' sidder fast i huden som sommerfeberen, når den er slut. Det er svært at køle ned og svært at komme videre." (Lucia Odoom)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karina

En rørende modig ærlig film.. TAK fordi I turde stille op og være jer selv :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.