Cookie- og Privatlivspolitik

Skeleton Key

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.08.2005
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Skeleton Key
|

Langt ude i Louisianas sumpe er det moderne USA kun svagt repræsenteret. Her tales stadig cajun fransk, og de lokale dyrker en sær overtro baseret på afrikanske, franske, caraibiske og spanske rødder, som har en dyster magt over dem.

Ikke at det bekymrer en moderne pige som Caroline, der er blevet ansat for at tage sig af den lammede, gamle Ben Devereaux, så han kan leve sin sidste tid i huset sammen med sin kone Violet. Men den gamle plantageejendom gemmer på en uhyggelig historie, som kaster lange skygger.

På en eller anden måde virker den gamle Ben skræmt, og Caroline får mistanke om, at der ligger okkulte ritualer bag hans frygt. Jo længere hun bevæger sig ind i løsningen af mysteriet, der gemmer sig bag en låst dør på husets loft, desto mere begynder hun at tro, at der er noget om snakken. Og når man først tror på det, så bliver ens frygt forfærdeligt virkelig!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Fin gyser - nysgerrighed slog katten ihjel, og nogle hemmeligheder skal man bare lade være.

Muggauser/8186

Mega klam film..Jeg hader gyssere. Jeg bliver ironisk nok så mega bange. Derfor ser jeg ikke gysere, men lige denne her så jeg åbenbart. Den har en meget uforudsigelig slutning, hvilket er rigtig fedt. Rigtig fed anderledes film. Ikke så uhyggelig igen :)

Nelli Arnth

Super god film, med nogle gode gys og en slutning som overrasker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.