Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Skatteplaneten

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
29.11.2002
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Treasure Planet
|

'Skatteplaneten' (Treasure Planet) er en animationsfilm fra Disney baseret på romanen 'Skatteøen' af Robert Louis Stevenson. 

Langt ude i lufthavet Æterium bor drengen Jim Hawkins, som holder meget af legenden om den berygtede sørøver Kaptajn Flint, der mange år tidligere hjemsøgte Æterium og plyndrede tusindvis af store skibe for guld og ædelstene.

Flint samlede alle sine fantastiske rigdomme på en fjern planet – Skatteplaneten - som ingen nogensinde har kunnet finde. Men løsningen kommer en dag, da et skib forliser ved den kro, Jims mor ejer.

Inden den eneste ombordværende, sørøveren Billy Bones, dør efter den voldsomme landing, når han at give Jim en mystisk kugle. Kort efter overfaldes kroen af pirater, som endevender og brænder det hele ned – for kuglen viser sig at være kortet, der viser vej til Skatteplaneten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
4.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den kendte fortælling om skatteøen bliver nu til en intergalaktisk jagt, og det er bestemt ikke en kedelig omgang. Fremragende animation, og et bredt og ikke mindst morsomt persongalleri.

Victor

Den er til at holde ud, også for de ældre. Nu er jeg af natur, meget skeptisk overfor animationsfilm, da jeg tit syntes der bliver gjordt for meget brug
af de efterhånden slidte hollywood-animationsskabeloner.

Historien er frisk (selvom den i princippet er en remake).

Den rammer de rigtige steder, og det lykkedes den faktisk overraskende godt, at få seerens opmærksomhed heletiden, selvom den læner sig op af grænsen til at overdrive med al actioneventyrs-halløjet. Men den når heldigvis aldrig rigtig at kede, specielt ikke børnene.

Der er kød på historien, og liv i karaktererne. Man når at lære alle figurerne at kende - på godt og ondt, og man når at holde nok af dem alle sammen, til at man er investeret indtil slutningen.

God film - kan klart anbefales.

S. Rico

Blot fordi man ændrer location til at indbefatte hele galaksen, så får man ikke nødvendigvis en god fortolkning af den klassiske historie. Der er hældt alt for meget ramasjang ind i filmen, som dermed mister charme.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.