Cookie- og Privatlivspolitik

Skal, skal ikke?

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
07.07.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Something Borrowed
|

I 'Skal, skal ikke?' har en Manhattan-advokat en affære med hendes bedste venindes forlovede.

Rachel er en talentfuld topadvokat i New York. der er træt af at være single.

Den ellers altid så pæne pige ender på sin 30 års fødselsdag i armene på en fyr, som hun har været småforelsket i siden jurastudierne.

Han hedder Dex, men er desværre selvsamme Dex, der er forlovet med Darcy - Rachels bedste veninde.

'Skal, skal ikke?' er lavet af instruktøren bag 'The Girl Next Door'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (173 votes)
4.9
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... uendeligt ligegyldig..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... endnu en tynd og klichéfyldt komedie..." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "... en overbevisende og rørende film om at vælge kærligheden, selvom det kan have enorme konsekvenser." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Kate Hudson, der skulle stå for den komiske del som filmens humoristiske holdningspunkt, er for brugt og manieret til at kunne give den overdrevne bimbo-rolle nogen form for sympati... [i] dette hverken realistiske, romantiske eller morsomme makværk." (Erik Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Fedt at den ikke endte, som jeg havde troet.. men derimod overraskede mig positivt!

..men hvorfor var det vigtigt at ha' John Krasinskis rolle med.. han var da lidt overflødig efter min mening!

Rikke Prikke

Denne film er uden tvivl en af mine favoritter! Nogle gange forstår jeg helt ærlig ikke hvordan medierne vudere og anmelder film.. Her er min mening:

Denne film ramte mig meget dybt og er en film jeg virkelig kan relatere til. Filmen handler om venskab, kærlighed og det at sige fra og at finde en selv. Ginnifer Goodwin's spiller rollen som Rachel så overbevisende og jeg kunne virkelig se mig selv i hende.

En af de bedste film jeg har set!

Wayne

Sød men overflødig, forudsigelig og mest for piger.

Therese

så du den tilfældigvis i tvet i går :)? Det gjorde jeg nemlig - og ja, den henvender sig nok mest til piger.

Wayne

Ja :-)

Det var det jeg gjorde.

Nicoline

Something Borrowed - Skal, skal ikke ? (mega dårlig oversat btw. men sådan er det jo tit med de danske oversættelser). Nå videre til filmen ;) Den her film er virkelig, virkelig sød og den situation som fortabte Rachel er i, er helt sikkert en situation som de fleste af os piger kan relatere til og som nogen af os måske kan nikke genkendende til (?) Måske ikke det med ægteskab, men det med at ens veninde er sammen med en fyr som man selv er glad for.
Anyway, jeg elsker simpelthen Ginnifer Goodwin og Kate Hudson, de spiller begge super godt, men det synes jeg nu altid de gør. Det her er virkelig en af de bedre film af denne slags. Man kan nemt sætte sig selv i Rachels sko og virkelig mærke hendes dilemma, hvad hvis han er den eneste ene? Hvad hvis jeg mister min bedste veninde? Uh jeg elsker simpelthen film som omhandler den slags og som sagt er det her virkelig en af de bedre. Og så er Dex jo bare en cutiepie ;) Den appellerer nok mest til det kvindelige køn, så piger se den alene eller med jeres veninde. 5 stjerner !

Cille

En film-"oplevelse", som ikke var meget mere en skuffende.
Havde ikke høje forventninger, gik med min veninde ind for at se en plat tøse-film, og alligevel gik jeg frustreret ud af biografen.
Ja, der var faktisk nogen gode grin (derfor de 2 stjerner) og John Krasinski er altid dejlig og skøn. Kate Hudson havde ikke sin bedste rolle som Darcy, men gjorde for det meste et udemærket job, som den lidt umodne veninde, der har svært ved at se udover sin egne behov og lyster.
Men nej. dårlig film på så mange måder, skuffende slutning, hvor alle bliver belønnet ligemeget deres feje handlinger. (ingen karma eksisterer)
Og Colin Egglesfield gav mig kvalme med sit eksemple på den værste og kedeligeste "mand" længe set på film.

Juliette Schaufuss

En utrolig god romantisk komedie! Har absolut kun positive tanker omkring denne film, som helt klart skal ejes på dvd. Ginnifer Goodwin spiller fremragende som den søde og uskyldige pige Rachel, som man sidder og har sympati med fra filmens start til slut. Kate Hudson spiller også aldeles godt i rollen, som den noget irriterende og dominerende veninde Darcy. Synes, hun var noget af det mest irriterende! Ville aldrig selv kunne holde ud, at have sådan en højlydt og dominerende veninde! Men Hudson spiller altid godt i de roller ;) Og hvor var Rachels ven, spillet af John Krasinski, dog bare sød! Åh, se han var en rigtig ven! Ville dog bare have ønsket, at Dex havde været lidt kvikkere i optrækket... Man havde næsten ikke tålmodighed til, at han skulle tage den rette beslutning. Men det viser vel bare, at man skal gribe kærligheden, når den er der!
5 store stjerner herfra!

Nadineuser/13852

Elsker elsker tøsse film... ikke for teenage pige agtig men Elsker tøsse film... Kravler i seng og hygge med popkorn og en god tøsse film.... Dette er så meget en af dem.

Egentligt er det et typisk trekants drama (lige i dette tilfælde er det så firekants drama men det lyder virkelig mærkeligt at sige. eller er det en femkant, anyway... ) i stil af "My Best Friends Wedding"

Elsker den måde Ginnifer Goodwin spiller den lille uskyldige sjæl. På samme måde hun gør i "He's just not that into you".

Virkelig sød tøsse film men måske en tænd for meget drama nogen gange. ;) Anbefales men lad kæresten blive hjemme. Det er ikke en film for ham.

Astrid

Jeg sad tilbage i biografen med en noget perplekset mine. På den ene side elskede jeg romantikken i denne middelmådige romantiske komedie og på den anden side følte jeg mig snydt og derefter ikke snydt af handlingen.
Det er desværre en sådan film som prøver at overraske i en genre der er opbygget af klichér. Det fungerede ikke. men om alting var havde jeg en super hyggelig og sjov aften med min gode veninde.

Værd at se ... men lad være med at forvente alt for meget af filmen :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.