Vind biografbilletter hver uge

Sir

Tilladt for alle
Ratna arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai. Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har været bosiddende i New York, hvor han havde slået sig ned som forfatter – noget, som han dog måtte afbryde for at flytte tilbage til Indien for at hjælpe sin far i dennes entreprenørvirksomhed. Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme, modsat Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner. Ashwin fascineres af Ratna, og varme følelser begynder at opstå mellem dem. Men kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2019
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sir
|

Filmen 'Sir' handler om Ratna, som arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai.

Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har arbejdet i New York som forfatter, men er vendt hjem til Indien for at hjælpe til i sin fars entreprenørvirksomhed.

Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme. Modsat er Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner. 

Den moderne ungkarl fascineres af Ratna, og varme følelser begynder at opstå mellem dem. Men kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem.

Mere omtale af 'Sir' følger...

Skal du se Sir?
(0 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter