Cookie- og Privatlivspolitik

Sir

Tilladt for alle
Ratna arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai. Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har været bosiddende i New York, hvor han havde slået sig ned som forfatter – noget, som han dog måtte afbryde for at flytte tilbage til Indien for at hjælpe sin far i dennes entreprenørvirksomhed. Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme, modsat Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner. Ashwin fascineres af Ratna, og varme følelser begynder at opstå mellem dem. Men kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2019
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sir
|
Versioner: se alle
2D, Event
|

Filmen 'Sir' er et indisk drama om kvinden Ratna, som arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai.

Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har arbejdet i New York som forfatter, men er vendt hjem til Indien for at hjælpe til i sin fars entreprenørvirksomhed.

Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme. Modsat er Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner. 

Den moderne ungkarl fascineres af Ratna, og varme følelser begynder at opstå mellem dem. Men kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem.

'Sir' er en varm fortælling om drømme, modsætninger og begrænsninger.

Umulig kærlighed er genstand for nogle af de største værker i filmhistorien og kan ses i romantiske film som Romeo + Juliet og Titanic.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.6
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... den stærke og loyale skildring af Ratna som et selvstændigt og afklaret individ låst i en social rolle, der tilskriver underkastelse, er en behagelig afveksling fra Hollywood-varianten af historien ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... dette jordnære, varmhjertede og livskloge drama fra Indien [finder] en fin balance uden filmiske dikkedarer." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "... en sober og regelret samtidsfilm, der når sine mål ved begrænsningens kunst." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.