Cookie- og Privatlivspolitik

Single i New York

Tilladt for alle
Filmen har en let, komisk og til tider sexfikseret tone. Der er en enkelt scene, hvor en mands erektion ses, vel og mærke mens han har underbukser på. Denne ses dog kun meget kortvarigt, samt scenen er - ligesom resten af filmen - komisk ladet, ikke seksuelt ladet. Filmen vurderes på den baggrund ikke at ville kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn.

Se mere på medierådet.dk
11.02.2016
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
How to Be Single
|
Versioner: se alle
2D, Seniorbio, Babybio
|

I den romantiske komedie 'Single i New York' forsøger Alice at navigere rundt i storbyens singlesfære efter et brud med kæresten.

Det viser sig at være svært at finde kærligheden i byen, der konstant tilbyder nye definitioner af parforholdet. Heldigvis har hun vennerne Robin, Lucy, Meg, Tom og David til at hjælpe sig gennem singlejunglen af one night stands, flirting og tårnhøje forventninger.

'Single i New York' har Dakota Johnson fra Fifty Shades of Grey i hovedrollen, mens Rebel Wilson (Pitch Perfect) spiller den fandenindvolske Robin. Alison Brie og Leslie Mann er de to andre veninder, og på herresiden ser vi Anders Holm fra Praktikanten og Damon Wayans Jr.

Filmen er instrueret af manden bag Love, Rosie og baseret på en bog af Liz Tuccillo, der også skrev Han er bare ikke vild med dig. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (381 votes)
4.5
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Har vi set det før? Tjah, kun et par tusind gange, og den nye 'Single i New York', instrueret af Christian Ditter, bringer absolut intet nyt til festen." (Louise Kidde Sauntved)

  • Ekstra Bladet

    "Der er ikke en selvstændig filmisk (for slet ikke at tale psykologisk eller menneskelig) tanke her eller en scene, man vil huske i næste uge." (Henrik Queitsch)

  • Politiken

    "... Leslie Mann og Dakota Johnson leverer filmens sorte humor så fladpandet, at man lige akkurat grinegrynter sig gennem den ubehjælpsomme lærestreg." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

En rigtig tøsefilm med masser af humor og et rigtigt godt budskab

Ria-Kirstineuser/624569

En rigtig sjov tøse film.
Det er ikke en guide til hvordan du skal være single!
Mange gode punch lines.
Slutningen er hele filmen værd, og det der trækker den op på 4 stjerner for mig, var slutningen anderledes, ville stjerne ikke være mange.

Susanne Lis

Super morsom, dejligt med en omgang latter på en grå vinterdag i Danmark.

Nina user/901040

Super sjov pigefilm. Var inde at se den med mine døtre på 21 og 23 år. De synes også den var sjov. Fik den anbefalet af min Bonusdatter på 16 år. Jubii!!

Karinauser/961840

Super film der ud over at være sjov og underholdende, også har et rigtig godt budskab om, at man skal være tro mod sig selv...

Rikkeuser/744254

Fantastisk sjov komedie, godt skuespil og nogen fantastiske guldkorn og et godt budskab til sidst! Kunne sagtens se den igen. Alle pengene værd til en hyggelig aften :-)

Amaniuser/934283

Det må være en af årets mest griner film:-)
Skuespillet var i topklasse og handlingen var rigtig god. Den havde både humor og alvor/sorg.
Kunne sagtens finde på at se den igen.

natascha

sjov, hjertevarmende, og hele vejen igennem genial film! filmen er sjov og bliver på intet tidspunkt for plat. kan klart anbefales til en tøse aften!

Julie

Virkelig sjov film. Minder om andre comedy film, men med anden vinkel. Virkelig mange sjove one-liners. Rebel Wilson er som sædvanlig fantastisk i rollen, som den kiksede veninde.
Mange gode karakterer, der hver især kæmper med deres eget, og mødes og er sammen på sjoveste vis

Probablywhoiamuser/1118022

Okay, lad mig starte med at sige, hvis du leder efter, at finde ud af, hvordan du lever det fede single-liv i storbyerne, så er dette IKKE filmen. Har du set plakaten? Hørt navnet på filmen? Set traileren? Alt sammen meget fint. Nu, glem alt det, og læs her;

Kærlighed bliver udstillet som noget helt andet, end hvad man er vant til at se i en klassisk kærlighedsfilm, hvor Romeo skal finde ”the one and only”, Julie. Kærlighed er i ”How to Be Single” en forbindelse, et ”hook-up”, eller noget helt tredje. Det kan være hvad end du selv, individuelt tiltænker det. Hvad du inderst inde ønsker, er hvad denne films version af kærlighed afspejler.

Skal man kigge lidt kritisk på den, "peaker" den aldrig rigtigt. Filmens handling bliver trukket alt for langt, og flere af de side-historier den byder på, kunne nemt have en film for sig selv. Skuespillerne løfter filmen højere op, end hvad værst tænkeligt kunne være, så ”thumbs up” til cast, caster og instruktør.
3 ud af 6 stjerner.
- Det gode skuespil, samt egentlig rørende morale, der dog først kommer til sidst i filmen, er det gode – Hvorimod dens længde på 110 minutter, samt handlingen i sig selv, ikke just gør det godt.

Hint:
Måske kneb jeg en tåre til sidst, måske gjorde jeg ikke..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.